Відомі всі обов'язки Клоппа на новій роботі та реакція німця на виклик

Німецький фахівець з 1 січня розпочне діяльність у системі Red Bull

Глобальна компанія з виробництва енергетичних напоїв Red Bull повідомила про те, що німець Юрген Клопп із 1 січня 2025 року розпочне виконання обов'язків глобального керівника футбольного напряму.

«У своїй стратегічній ролі Юрген Клопп не братиме участі в повсякденній діяльності клубів, а замість цього зосередиться на підтримці спортивних директорів у просуванні філософії Red Bull. Він також буде використовувати свою велику мережу контактів, щоб допомогти залучати видатні таланти та сприяти навчанню і розвитку тренерів», - сказано в релізі компанії щодо призначення Клоппа.

«Я хочу розвивати, посилювати і підтримувати неймовірні футбольні таланти, якими ми володіємо. Є багато способів зробити це, використовуючи елітні знання і досвід, якими володіє Red Bull. Разом ми зможемо відкрити для себе все можливе. Я бачу свою роль, перш за все, в статусі наставника тренерів і керівництва клубів Red Bull. Однак, зрештою, я є частиною унікальної, інноваційної організації з баченням майбутнього. Я скажу, що мене це дуже хвилює», - заявив Юрген Клопп, оцінюючи свій новий виклик.

Нагадаємо, влітку цього року Клопп залишив тренерську посаду в «Ліверпулі», де він працював 9 років, пославшись на втому і бажання відновити сили.

Юрій Остроумов Джерело: Marca
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 08 жовтня 2024, 23:46 1

Красуню запідозрили в сексуальних зв'язках із 61-річним функціонером із суддівського корпусу