ФОТО. УАФ презентувала нову форму збірних України від adidas

Перший матч у новій екіпіровці «синьо-жовті» мають провести 11 жовтня

Сьогодні adidas та Українська асоціація футболу розпочинають співпрацю, представивши нові домашні та виїзні комплекти форми збірних України на сезон-2024/2025.

Adidas відтепер є ексклюзивним постачальником форми для всіх збірних УАФ, включно з чоловічими, жіночими та молодіжними командами.

«Нові домашня та виїзна форми натхненні прапором країни, мають легендарні три смужки на плечах і гасло «СЛАВА УКРАЇНІ» на спині. Форма вшановує зв'язок між українською культурою та футболом, що робить її невід'ємним атрибутом кожного вболівальника.

Форма виготовлена за технологією AERO READY, в якій використовуються матеріали, що відводять вологу або поглинають її, щоб тіло залишалося сухим, та містить дихаючі вставки з сітки для комфорту як гравців на полі, так і вболівальників, які підтримують команду. Колекція виготовлена зі 100% перероблених матеріалів, продовжуючи стратегію adidas до скорочення пластикових відходів», - пише прес-служба УАФ.

Об'єднані спільною місією підтримувати та розвивати футбол в Україні, adidas та УАФ відзначають початок своєї співпраці рекламним фільмом. У ньому демонструється, що форма збірної України - це більше ніж просто одяг. Вона символізує історію українського футболу через відданість країні, єдність і футбольну культуру. У кампанії представлені як уболівальники, так і гравці з чоловічих, жіночих, молодіжних та адаптивних збірних. Головна тема полягає в тому, що одна форма об'єднує всю країну завдяки спільній пристрасті до футболу.

«Для нас велика честь повернутися в сім'ю adidas. Асоціація вже має успішну історію співпраці з компанією, адже adidas розробляла ексклюзивну форму, в якій національна збірна виступала на Євро-2012. Ми прагнемо досягти найвищого рівня змагань у всіх наших національних командах і з нетерпінням чекаємо співпраці з провідним постачальником форми, таким, як adidas, на шляху до мети», - заявив президент УАФ Андрій Шевченко.

Нова форма збірних України вже доступна для вболівальників на adidas.ua, adidas.ae.

У жовтні збірна України продовжить виступи в Лізі націй 2024/25. 11 жовтня українці зіграють проти Грузії, а 14 - із Чехією.

Збірна України зіграла два поєдинки, не набрала жодного очка і посідає останнє, четверте місце в турнірній таблиці групи В1 Ліги націй.

Павло Павленко Джерело: Українська асоціація футболу (УАФ)
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 08 жовтня 2024, 20:45 0

Українська команда чекає на суперника у плей-оф кваліфікації ЧС

Коментарі