ВІДЕО. Fuck you! Півфіналіст US Open жорстко обматюкав суддю після матчу

Френсіс Тіафо не стримав емоцій після поразки в 1/16 фіналу Мастерса в Шанхаї

8 жовтня американський тенісист Френсіс Тіафо (АТР 17), який на початку вересня дійшов до півфіналу US Open 2024, завершив виступи на турнірі АТР 1000 у Шанхаї (Китай).

У 1/16 фіналу американець у трьох сетах програв «нейтралу» Роману Сафіулліну з рахунком 7:5, 5:7, 6:7 (5:7) за 3 години та 6 хвилин.

За рахунку 5:5 на вирішальному тай-брейку Френсіс в останню секунду підкинув м'яч у повітря, не збираючись подавати. Суддя оштрафував його за порушення часу та оголосив другу подачу для Тіафо. Американцю це не сподобалося, він пішов розбиратися, голосно кричачи, але рефері рішення не змінив.

Тіафо програла 2 пойнти поспіль і віддав матч, а після рукостискання із Сафіулліним повернувся до судді на вежі і прокричав: «Пішов ** ***! Пішов ** ***! Пішов ** ***, серйозно! Ти ****** мене в цьому ******* матчі».

Френсіс ще кілька разів повторив «Пішов ** ***!», а в трансляції на Tennis TV тимчасово заглушили звук. Йдучи з корту, американець додав: «Ти будеш у ******* чорному списку на моїх матчах!»

Вже після закінчення поєдинку Тіафо вибачився за свої слова:

«Я правда прошу вибачення за те, як поводився ввечері. Це не те, ким я є насправді, я не хотів би так ставитись до людей. Я дозволив своєму розчаруванню взяти наді мною вгору, і я надзвичайно розчарований тим, як повівся в цій ситуації. Це неприйнятна поведінка, і я хочу вибачитися перед суддею, турніром та вболівальниками. Я стану кращим для всіх вас!»

ВІДЕО. Fuck you! Півфіналіст US Open жорстко обматюкав суддю після матчу

Данііл Агарков Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 08 жовтня 2024, 09:49 1

Реванш відбудеться 21 грудня 2024 року