КРИСЬКІВ: «Давно чекав на виклик до збірної. Треба згуртуватися як команда»

Український хавбек розповів про початок підготовки до матчів Ліги націй

Півзахисник національної збірної України Дмитро Криськів розповів про початок підготовки команди до матчів Ліги націй та жовтневих суперників синьо-жовтих.

8 жовтня в польському місті Познань, готуючись до жовтневих поєдинків Ліги націй 2024/25 збірна України провела перші заняття.

Думками про початок тренувального процесу поділився півзахисник синьо-жовтих Дмитро Криськів:

«У мене лише позитивні емоції. Зустрівся з хлопцями, яких давно знаю і яких давно не бачив. Було перше тренування, поле в хорошому стані, погода чудова, усе супер. Тут багато моїх друзів ще з молодіжної збірної - це дуже добре. Спілкувалися з ними про ігрові моменти, про вимоги тренера.

Я давно чекав на виклик до збірної. Хотілося приїхати, показати те, що можу, і допомогти команді. Коли побачив себе у списку, звісно, дуже зрадів, а ще більше зраділа дружина. Дуже підтримали батьки та сестра.

Буду виходити на кожне тренування і викладатися на повну, робити те, що від мене вимагає тренерський штаб. Хочу якомога швидше зрозуміти настанови тренерів. Думаю, що якщо ми добре згуртуємося як команда й виконаємо вимоги наставника, отримаємо позитивний результат.

Щодо суперників, то дивився минулий матч збірної з Чехією. Чехи - команда бойова, атлетична, яка чинить великий тиск на ворота опонента. Багато подач у штрафний майданчик. Силовий, агресивний футбол. Грузинів ми ще не розбирали, але я бачив їх на Євро-2024. Технічна команда, гравці добре працюють із м'ячем. Впевнений, що нам ще покажуть відео, дадуть багато теорії, і ми розберемо збірну Грузії більш якісно та детально.

У мене є грузинські одноклубники. Іраклі Азарова не викликали, але буде Георгій Гочолейшвілі. Буду радий з ним поспілкуватися, адже він зараз уже не в «Шахтарі» (в оренді в «Копенгагені»). Казали вони, що нам буде нелегко і щоб ми готувалися. Буде цікава гра».

Микола Степанов Джерело: Українська асоціація футболу (УАФ)
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 09 жовтня 2024, 12:45 2

Відбір до чемпіонату світу з пляжного футболу відбувається в іспанському Кадісі

Коментарі