Власник Буковини зробив чітку заяву щодо майбутнього Кривенцова

Володимир Дубинський оцінив роботу тренера команди

Президент «Буковини» Володимир Дубинський висловив свою думку про роботу головного тренера чернівецької команди Валерія Кривенцова.

«Ми зараз граємо не в той футбол, який він мені обіцяв, але я сподіваюся, що крок за кроком це буде поліпшуватися. Я розумію, що будь-якому тренеру потрібно мінімум два-три роки.

Мені сказали, що команда вже змінила тактичні схеми, тренувальний процес, і ми буквально за тиждень-другий побачимо зміни, голи. Довіра до тренера є. Розумію, що для того, щоб досягти якогось великого результату, потрібен буде тренер-легіонер».

«Я глибоко розумію, що потрібно два, а то й три роки. Питання, чи той це тренер? Завжди коли програєш, щось не подобається, то хочеться сказати: «Все, вільний». Але ми домовилися з Валерою (і я сподіваюся, я не порушу ці домовленості) - до наступного літа ми не будемо розмовляти про відставку», - сказав Дубинський.

Кривенцов став головним тренером «Буковини» в травні 2024 року. Під його керівництвом команда в чемпіонаті здобула чотири перемоги, двічі зіграла внічию і двічі програла.

Чернівецька команда посідає третє місце в групі А Першої ліги з 14 очками.

Павло Павленко Джерело: Трендець
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 08 жовтня 2024, 20:12 8

Тайсон хоче провести поєдинок з Джошуа