Стали відомі нові подробиці хвороби Луніна

Голкіпер не поїхав до збірної України

Воротар мадридського «Реала» Андрій Лунін підхопив інфекцію, тому не допоможе збірній України в жовтневих матчах Ліги націй. Пізніше іспанські ЗМІ поставили під сумнів факт, що Лунін справді може мати проблеми зі здоров'ям.

Однак, за даними «Українського футболу», у Луніна внаслідок отруєння виникла вірусна інфекція. Лікарі «Реала» та збірної України постійно перебувають на контакті та повідомили своїм українським колегам точну, завірену інформацію про стан воротаря.

Напередодні збору команди Сергія Реброва в Луніна була температура 39,5, нудота та зберігається нездужання. Унаслідок цього голкіпер не в змозі не тільки зіграти за збірну, а навіть брати участь у навчально-тренувальному процесі.

Ніхто в збірній України не сумнівається в професіоналізмі Луніна і бажанні грати за збірну, інформація зі ЗМІ повністю недостовірна.

Лунін через травму Куртуа встиг провести два перші матчі в сезоні - пропустив один гол від «Лілля» (0:1) і допоміг «Реалу» перемогти «Вільярреал» (2:0) у Ла Лізі, відігравши на «нуль».

Павло Павленко Джерело: Український футбол
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 08 жовтня 2024, 13:22 99

Валерій Василенко – про складну кадрову ситуацію у збірній напередодні матчів Ліги націй

Коментарі