Прогнози на матчі турніру від Федора KvaN Захарова: аналіз ключових ігор

Експерт Maincast оцінює шанси команд Vitality, Virtus.pro, Astralis, FaZe та інших

Коментатор української студії Maincast, Федір «KvaN» Захаров, поділився своїми прогнозами на кілька цікавих матчів другого дня IEM Rio 2024. Нижче наводимо основні думки експерта щодо майбутніх зустрічей.

Більше новин з кіберспорту в Telegram Sport.ua

Vitality vs MongolZ | BO3, початок 17:00

Історично MongolZ хоч і чинили опір команді Vitality, але жодного разу не змогли здобути перемогу. Захаров вважає, що й сьогодні немає причин сумніватися в успіху європейського колективу. За словами аналітика, Vitality демонструють стабільну гру, тому шанси на їхню перемогу він оцінює як 65/35.

Прогноз: перемога Vitality (ймовірний рахунок 2:0 або 2:1 на користь Vitality).

Virtus pro vs 9Z | BO3, початок 17:00

Захаров зазначає, що Virtus.pro наразі перебувають не в найкращій формі. Проте, враховуючи, що їхнім суперником є команда, яка не входить до світових лідерів, Virtus.pro залишаються фаворитом у цій парі. На думку аналітика, 9Z не показали гідної боротьби вчора проти Vitality, тому не варто чекати на сенсацію.

Прогноз: ставка на фори на піках 9Z.

Astralis vs Heroic | BO3, початок 19:30

Цю зустріч Захаров описав як «old Heroic vs new Heroic». Він зазначив, що Astralis набирають непоганий ігровий ритм, але й Heroic демонструють відмінну гру. Глибина мап-пулу на боці Heroic, але Захаров припускає, що це не завжди може вирішити результат матчу. Він оцінює шанси на перемогу Heroic як 55/45, але вважає, що гра буде дуже напруженою.

Прогноз: тотал більше на всіх картах.

G2 Esports vs Eternal Fire | BO3, початок 19:30

Обидві команди показали близькі рахунки в першому турі, але G2 Esports, на думку Захарова, мають більший ігровий тонус, що робить їх фаворитом. Для Eternal Fire шанси будуть тільки в тому випадку, якщо їхні ключові гравці, XANTARES та w0xic, покажуть свою найкращу гру.

Прогноз: перемога G2 Esports.

MOUZ vs Complexity | BO3, початок 22:00

MOUZ і Complexity перебувають не в найкращій формі. Захаров зазначає, що обидві команди часто допускають помилки і деякі гравці «випадають» із гри. Він очікує, що матч може затягнутися до трьох карт, проте MOUZ виглядають більш зібраними.

Прогноз: MOUZ виграють мінімум одну карту.

FaZe vs Liquid | BO3, початок 22:00

Обидві команди демонструють нестабільну гру. Liquid можуть як програти «всуху», так і виграти на своїй найкращій карті з відчутним відривом. Однак FaZe показують покращену форму завдяки ropz, який останнім часом грає на високому рівні. Захаров нагадує, що два тижні тому FaZe перемогли Liquid на турнірі BLAST із переконливими рахунками.

Прогноз: FaZe виграють мінімум одну карту.

Максим Черніцин Джерело: Telegram
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 08 жовтня 2024, 08:04 1

Матч 3-го туру Ліги націй пройде 11 жовтня о 21:45 за Києвом