Продюсер розкрив, як ДіКапріо «злив» $200 000 за столом покеру

Як Лео всіх переграв. Голлівудська історія із закритої гри

Х'юстон Кертіс, відомий продюсер покерних шоу та організатор легендарних голлівудських ігор, поділився унікальною історією про Леонардо ДіКапріо за покерним столом.

Все почалося з того, що Кертіс і актор Тобі Магуайр вирішили створити найбільшу покерну гру в Голлівуді. Щоб залучити багатих гравців, їм була потрібна суперзірка - ДіКапріо.

«Тобі запропонував спонсорувати Лео у грі. Я був шокований, але потім зрозумів - коли ти ДіКапріо, ти завжди граєш на фріролах», - розповідає Кертіс.

Гра швидко набрала обертів. Одного вечора в готелі Four Seasons Кертісу потрібно було відійти на зустріч. У нього було $200 000 у стеку, і він запропонував Лео зіграти за його фішки.

Повернувшись, Кертіс не знайшов ні ДіКапріо, ні грошей за столом. Лео зустрів його біля бару з вибаченнями: «Пробач, мені роздали карманних тузів, і я все програв».

Кертіс був розчарований, але ДіКапріо навіть запропонував компенсувати частину програшу. Однак, повернувшись за стіл, продюсер виявив усі свої $200 000 на місці.

Виявилося, що найвидатніший актор сучасності просто розіграв усіх присутніх, демонструючи свою майстерність не лише на екрані, а й за покерним столом.

«Це хороший урок: навіть якщо ти майстерно читаєш людей, тебе все одно можуть провести», - підсумував Кертіс, розповідаючи про несподіваний поворот подій у їхній закритій голлівудській грі.

Олексій Тіньков Джерело: poker.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 08 жовтня 2024, 07:48 4

Іменитий ірландець виділив Джорджа Формана