Гравець Skullz: «Грати з FalleN на великій арені – це все для мене»

Бразилець відповів на запитання HLTV після двух перемог на початку турніру

Гравець FURIA Феліпе «skull» Медейрос виконав свою мрію - грати перед великою аудиторією на рідній землі у Бразилії. Після перемог над MOUZ та FaZe команда продовжує шлях до найкращого виступу на турнірі під керівництвом Габріеля «FalleN» Толедо. FURIA знову вийшла на велику сцену в Ріо, на турнірі IEM Rio 2024, і для skullz це особливий момент.

Більше новин з кіберспорту в Telegram Sport.ua

Skullz, який приєднався до FURIA лише три місяці тому, вже показав стабільні результати з командою, попри не найкращий виступ на турнірі в Кельні.

FURIA змінила свій підхід до гри, що значно покращило їхні результати. Skullz розповів, що команда стала грати більш структуровано, але при цьому гравці мають свободу для індивідуальних рішень:

«FalleN дає нам багато простору для створення власних комбінацій, і ми добре адаптуємося один до одного. Це чудово працює.»

Коли бразилець приєднався до FURIA, він зазначив, що старий стиль гри, який він демонстрував у своїй попередній команді paiN, змінився:

«Зараз у мене інші ролі, і я не можу бути таким впливовим, як раніше, але я готовий робити все, що потрібно для команди».

Під час турніру FURIA вже здолала дві топ-команди - FaZe та MOUZ, що значно підняло їхню впевненість:

«Грати з FalleN на великій арені - це все для мене, і також грати з такими гравцями, як KSCERATO, yuurih та chelo - моя мрія».

Однак команда має ще над чим працювати, зокрема, їхній виступ на карті Mirage залишається слабким місцем.

Skullz також розповів про те, як важливо для нього грати разом із KSCERATO:

«Він завжди був гравцем, на якого я рівнявся. Зараз він демонструє свій найкращий рівень гри, і це завдяки командній співпраці.»

Попереду в команди ще одна гра, яка визначить, чи почнуть вони плей-оф з чвертьфіналу або одразу з півфіналу. Але для Феліпе головна мета - це перемога на турнір.

Максим Черніцин Джерело: HLTV
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 08 жовтня 2024, 13:22 91

Валерій Василенко – про складну кадрову ситуацію у збірній напередодні матчів Ліги націй