«Не вважаю себе легендою». Екс-капітан Полісся завершив кар'єру

Василь Грицук повісив бутси на цвях

36-річний колишній капітан Полісся Василь Грицук завершив професійну кар'єру.

У коментарі прес-службі житомирської команди українець прокоментував своє рішення та поділився емоціями:

- Наскільки для вас був емоційний той момент, коли вам Володимир Францович вручав ось цю футболку, вишикувалися команди, трибуни вам плескали, а ультрас, до речі, ви чули, як кричали ваше прізвище - Грицук.

- Я багато провів часу на полі, багато чув своє прізвище, будучи на полі - тому це дуже класно, супер, що ці емоції повторилися, і я їх пережив ще раз.

- Наскільки тяжко вам давалося оце рішення завершити кар'єру і наскільки довго ви вагалися, чи не вагалися - розкажіть.

- Якщо чесно, то я і зараз не до кінця розумію, що я можу це зробити, але треба робити якийсь крок, тому що на даний період я сиджу просто вдома, а хочеться займатися улюбленою справою, тому я вирішив, що треба допомогти. Мені допомогли, так і я можу допомогти клубу і допомагати у розвитку молоді.

- Найяскравіший ваш матч за «Полісся» - це який, що згадується?

- Це, мабуть, довгоочікувана перемога над «Шахтарем» і вихід команди в єврокубки. Мабуть, цей матч є найпам'ятнішим. Я в тому матчі, на жаль, не брав участь, але ті кроки, які ми робили всією командою на протязі всього сезону… Ми здобули найголовнішу перемогу - ми вийшли в єврокубки.

- Як воно - бути легендою? Вас оголосили легендою «Полісся».

- Це, мабуть, всіх так називають, хто завершує кар'єру. Я себе таким не вважаю, я звичайний хлопець, який грав і, я думаю, ще буду грати, але трошки на іншому рівні.

- Щось пригадався Войцех Щенсни, який завершив кар'єру, а потім його покликали в «Барселону», і він її поновив. Можливо, ще з якимось плином часу ви теж поновите кар'єру?

- Ви знаєте, життя така складна штука, що все можливо. Тому можливо. Час покаже, - сказав Грицук.

Грицук виступав за Полісся з лютого 2021 року, відзначившись 14 голами та 8 асистами у 73 матчах. Також Василь грав за Олександрію з 2012 до 2021 року. У його активі 248 матчів, 44 голи та 33 асисти.

У серпні 2024 року Грицук ексклюзивно для Sport.ua повідомляв, що кілька клубів пропонували йому контракт, але тоді він ще не міг визначитись із майбутнім.

Данііл Агарков Джерело: ФК Полісся
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 08 жовтня 2024, 08:04 1

Матч 3-го туру Ліги націй пройде 11 жовтня о 21:45 за Києвом

Коментарі