ВІДЕО. Чому звинувачують Луніна? Як українець міг урятувати Карвахаля

Іспанські ЗМІ чомусь впевнені, що Андрій міг запобігти пошкодженню Дані

32-річний іспанський захисник мадридського Реала Дані Карвахаль пропустить близько року через травму, отриману у матчі проти Вільярреала (2:0) у 9-му турі Ла Ліги 2024/25.

У поєдинку з Вільярреалом Карвахаль залишив поле на ношах із сльозами на очах. У Дані діагностували розрив зовнішньої колатеральної зв'язки та підколінного сухожилля правої ноги. Найближчими днями на Дані чекає операція.

Іспанські ЗМІ почали «розганяти тему», що український голкіпер вершкових Андрій Лунін міг запобігти травмі Карвахаля. Справа в тому, що за кілька секунд до фатального зіткнення Дані із суперником захисник просив українця просто винести м'яч. Однак Лунін вирішив, що краще віддати пас на Карвахаля, якого одразу ж запресингували.

Щоправда, після пасу Андрія Дані залишив м'яч Федеріко Вальвереде, який повернув його Луніну, Андрій віддав на Едера Мілітао і вже бразилець знову перевів на Карвахаля, якого накрив і травмував гравець Вільярреала.

На відео також показано, як Вальверде, Рюдігер та Родріго дорікали голкіперу за цей момент. А сам Лунін, чітко усвідомлюючи свою помилку, поклав руки на коліна і був пригніченим.

ВІДЕО. Чому звинувачують Луніна? Як українець міг урятувати Карвахаля

Данііл Агарков Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі