«Неймовірне везіння». Китаєць виграв браслет WSOP, переживши страшний кулер

Цзевей Дінг перетворив вірну смерть на тріумф, заробивши 35 351 € за кілька годин

На WSOP Europe 2024 в Розвадові сталося неймовірне: китайський гравець Цзевей Дін буквально «воскрес із мертвих», щоб завоювати свій перший золотий браслет у турнірі Event #14: 1 000€ NLH Turbo Freezeout.

Доля висіла на волосині, коли Дін зіткнувся з кошмаром кожного покериста - його кишенькові королі (КК) проти тузів (АА) Дірка Шумахера. Здавалося, що мрія про браслет розсипається на очах, але покерні боги вирішили інакше. Неймовірний ранаут не тільки врятував Діна, але й вивів його в лідери.

Після цього дива Дін ніби отримав друге дихання. Він безжально розправився з суперниками за фінальним столом, а в хедз-апі розгромив вірменського гравця Степана Хачатуряна з перевагою 7 до 1.

«Я досі не можу повірити. Роки наполегливої праці нарешті дали свої плоди», - ледь стримуючи емоції, прокоментував Дін свою перемогу.

На жаль, єдиному українцю в турнірі, Олексію Натоптаному, не вдалося розділити радість призових місць. Але історія Діна доводить - у покері можливо все, навіть найнеймовірніші камбеки.

Олексій Тіньков Джерело: Cardmates
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 07 жовтня 2024, 09:21 3

Бій реванш між боксерами пройде 21 грудня 2024 року