Porsche відібрав дороге авто у відомої британської тенісистки

Емма Радукану тривалий час не показує високі результати

Володарка найнеймовірнішого подвигу в історії тенісу Емма Радукану залишилася без символу того успіху, оскільки Porsche забрав автомобіль, який він їй подарував.

Німецька компанія відібрала в чемпіонки US Open 2021 року 911 Carrera GTS Cabriolet, який подарувала їй, коли вона стала амбасадором цього виробника автомобілів класу люкс.

Німці стверджують, що задоволені Еммою, проте британські журналісти переконані, що подальша співпраця практично неможлива з тієї простої причини, що Радукану вже давно не має жодних успіхів.

З часу свого сенсаційного тріумфу на US Open вона жодного разу навіть не зіграла в жодному фіналі, а її найбільший успіх - це два півфінали на значно скромніших турнірах.

Porsche такого роду співпраця вже не підходить, тому що Радукану мало грає, не досягає успіху, від неї вже ніхто нічого не чекає, і вона майже повністю канула в лету.

Наразі вона лише 57-ма у світі, і в неї знову травма, тому вона знялася з майбутніх турнірів у Китаї, що є новим ударом для її спонсорів.

До речі, британські ЗМІ також зазначають, що Емму оточують люди, які мало розуміються на тенісі, і тому вона постійно робить неправильні кроки.

Павло Павленко Джерело: Daily Mail
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 06 жовтня 2024, 21:49 1

6 жовтня римляни зіграли внічию з Монцою (1:1) у 7-му турі Серії А