Бондар відповів усім, хто критикує Шахтар і Динамо за європоразки

Гравець «гірників» – про критику

Захисник «Шахтаря» Валерій Бондар поділився враженням про матч із ЛНЗ (5:1) у 9-му турі УПЛ і висловив думку щодо критики, на яку наражається команда, а також київське «Динамо» через поразки в євротурнірах - Лізі чемпіонів і Лізі Європи.

- Хочу привітати всю команду і всіх справжніх уболівальників «Шахтаря» з перемогою. Уболівальників, які завжди з нами - і коли ми перемагаємо, і в дуже важкі часи, коли ми програємо і щось, може, йде не так. Нам дуже важлива підтримка саме справжніх фанатів, ми її відчуваємо.

Це важлива перемога і для вболівальників, і для нас, тому що після двох невдалих матчів ми повинні були реабілітуватися. На полі була справжня команда. Ми показали, що «Шахтар» все-таки на тому рівні, на якому він є. Але в кожної команди є періоди, які потрібно пройти.

- Тренер сказав, щоб було більше поваги, тому що було дуже багато критики в бік гірників. Як ви це сприймали?

- Я також хотів про це сказати, але не буду, бо зараз знову почнуть писати. Дуже багато в нас експертів вийшли в медійне русло і дуже багато говорять.

Але я хочу сказати, що «Динамо» і «Шахтар» виходять на поле і грають серцем і душею, щоб заробити результат для нашої країни. Коли пишуть, що в нас немає бажання... Якщо ви будете робити такі подорожі, які роблять «Динамо» і «Шахтар»... Це вже зрозумів і «Кривбас», у якого також є досвід цього. Жодна команда у світі не грає в таких умовах, як ми.

Ми намагаємося створити позитивний момент для наших уболівальників, для ЗСУ, які вболівають і дуже хвилюються, коли дивляться ці матчі. Було дуже-дуже багато критики, але ми хочемо і будемо робити все для позитивного результату і на євроарені, і в УПЛ.

У чемпіонаті ще все попереду, в єврокубках також ще є матчі. Треба робити правильні висновки і рухатися далі, - заявив Бондар.

Юрій Остроумов Джерело: Профутбол Digital
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 07 жовтня 2024, 09:19 17

Зухвала відповідь наставника Шахтаря під час прес-конференції після матчу з ЛНЗ (5:1)

Коментарі