Corriere dello Sport: Довбик намагається нести Рому на плечах. Але ще не...

Артем вразив ворота Монци на 61-й хвилині у матчі 7-го туру чемпіонату Італії

Видання Corriere dello Sport високо оцінило гру українського форварда Роми Артема Довбика у матчі 7-го туру італійської Серії А з Монцою (1:1).

«Це був гол після гігантського слалому. Він пройшов двох захисників Монци, перш ніж влучити у ворота та переграти Піцціньякко. Артем Довбик голами намагається нести Рому на своїх плечах. У моменті, який призвів до голу, українець продемонстрував справжній шедевр - від самого початку, коли звільнився від опіки Іццо, до його дриблінгу і результативного удару.

Незадовго до цього колишній гравець Жирони змарнував чудову нагоду, але це робота для Юріча: він знає, що нападник ще не такий смертоносний, яким міг би бути, і йому є куди вдосконалюватися - а це може призвести до безлічі голів. У Римі найкращий бомбардир Ла Ліги все більше ставатиме улюбленцем уболівальників, особливо за відсутності Дібали», - йдеться в матеріалі видання.

6 жовтня Рома зіграла внічию з Монцою у 7-му турі чемпіонату Італії з рахунком 1:1. Український форвард вовків Артем Довбик забив єдиний м'яч команди на 61-й хвилині.

Відеоогляд матчу Монца - Рома (1:1)

Данііл Агарков Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футзал | 06 жовтня 2024, 17:12 80

Команда Олександра Косенка в матчі за 3-тє місце розгромила Францію

Коментарі