Кучер висловився щодо виклику до збірної України лідера Полісся

Олександр Назаренко може дебютувати за «синьо-жовтих»

Колишній захисник збірної України та донецького «Шахтаря» Олександр Кучер прокоментував кадрові рішення Сергія Реброва в національній команді напередодні матчів Ліги націй.

«Одразу вісім травмованих гравців збірної України - це, звичайно, серйозні кадрові втрати. Якщо тренер розраховував на цих футболістів, то це в будь-якому разі негативний момент. Це серйозні втрати для збірної - 100%. Ребров бачив цих гравців у команді, сподівався на них».

«Усе-таки брати на офіційні матчі Назаренка, який ще не викликався, має пройти період адаптації до колективу, звикнути до вимог Реброва - ризик. Тут потрібен час, а його зараз мало. Те, що Андрія, як зараз повідомляють, усе ж таки не буде в заявці через ушкодження, відкриває двері Назаренку. Однак, звісно, його б подивитися за спокійних обставин, а не в матчах великої турнірної ваги», - сказав Кучер.

Нагадаємо, що в першому турі Ліги націй Україна програла команді Албанії (1:2), а в другому Чехії (2:3) і наразі перебуває на останньому місці у своєму квартеті.

11 жовтня синьо-жовті зіграють із командою Грузії, а за три дні - з Чехією.

Павло Павленко Джерело: Спорт-Експрес Україна
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 07 жовтня 2024, 14:34 7

Ерік тен Хаг провалив роботу на чолі манкуніанців