Левандовськи дав оцінку своєму хет-трику у ворота Алавеса

Нападник став героєм переможної для «Барселони» гри

Форвард «Барселони» Роберт Левандовськи прокоментував свої три голи в матчі 9-го туру Ла Ліги з «Алавесом» (3:0), віддавши належне партнерам за підтримку на полі.

«Я отримую відмінні передачі і так легше забивати голи. Коли забиваєш три в першому таймі, то потім у другому таймі можна грати з контролем. Зараз пауза на ігри збірних, а коли повернемося, то потрібно буде продовжувати знову.

Загалом, передсезонна підготовка пройшла дуже добре, була пророблена хороша робота. Команда у нас дуже сильна. З цими гравцями ми змогли поліпшити те, чого не вистачало. Ти граєш, щоб показати себе в кожному матчі, і це те, що ми намагаємося робити. Усе вийшло так, як ми планували до матчу.

Ми тренуємося тільки два дні між матчами. Раніше у своєму житті я не грав стільки матчів поспіль без повноцінного відновлення. Різниця в тому, що в нас два або три дні відпочинку. Ці два тижні для нас, хоча ми і їдемо в збірні, будуть корисні в плані відпочинку. Травмовані зможуть повернутися в команду», - заявив Левандовськи в інтерв'ю DAZN після поєдинку з «Алавесом».

Раніше повідомлялося, що Ганс-Дітер Флік свідомо прибрав Жюля Кунде зі старту «Барселони» на матч з «Алавесом».

Юрій Остроумов Джерело: AS
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футзал | 06 жовтня 2024, 17:12 75

Команда Олександра Косенка в матчі за 3-тє місце розгромила Францію