Фонсека назвав цирком суддівство в Серії А. Що зачепило екскоуча Шахтаря?

Португалець – про суддівство матчу «Фіорентина» – «Мілан»

Головний тренер «Мілана» Паулу Фонсека виступив із критикою арбітражу поєдинку 7-го туру чемпіонату Італії між «Фіорентиною» і «Міланом» (2:1), у якому було призначено три 11-метрові.

«Я люблю футбол і не хочу брати участь у цьому цирку. Тепер пенальті призначають за все підряд, як на нашу користь, так і на користь суперника. Коли пенальті дають за найменший дотик - це не футбол. Не хочу в це вплутуватися.

Думаю, ми досить добре грали за нинішньою схемою до цього моменту, не те щоб «Фіорентина» створила багато моментів. Чого нам не вистачало, так це агресії. Ми дозволили забити легкий гол після ауту в першому таймі, другий гол теж став наслідком довгого закидання. Я сказав футболістам, що справа не в тактиці, а в тому, що вони недостатньо агресивні в захисті й атаці.

Коли не забиваєш два пенальті, важко виграти матч, скільки моментів не створюй. Мені здавалося, що і навіси були не дуже хорошими», - заявив в ефірі DAZN після матчу Фонсека, який, нагадаємо, свого часу очолював донецький «Шахтар».

Юрій Остроумов Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 07 жовтня 2024, 06:23 4

З 4 по 6 жовтня пройшли матчі 9-го туру Української Прем'єр-ліги 2024/25