Тренер збірної України дав волю емоціям після історичної бронзи на ЧС-2024

Олександр Косенко – про перемогу над Францією в матчі за 3-тє місце

Головний тренер збірної України з футзалу Олександр Косенко поділився думкою про перемогу підопічних над командою Франції (7:1) у матчі за 3-тє місце чемпіонату світу-2024, який завершився в Узбекистані.

- Поки що дійсно немає повного розуміння, але це насправді фантастично. Напевно, усвідомлення прийде трохи пізніше, а зараз це якось важко уявляється, але це дійсно так. Ми - бронзові призери чемпіонату світу.

- Як вам медаль? Уже святкували?

- Ще не було часу. Ми тільки приїхали після церемонії нагородження. Зараз, якщо залишаться емоції та сили, трохи відсвяткуємо. Але багато святкувати не будемо, бо завтра вранці потрібно буде вилітати.

- У фіналі Бразилія обіграла Аргентину. У середу в, на мою думку, рівному поєдинку Україна поступилася Бразилії. Чи не з'являлися думки в стилі «На їхньому місці повинні бути ми»?

- Справді, гра була рівною і шанси в нас були. Якби ми програли вчисту, то таких думок, напевно, і не було б. А так справді були моменти і такі думки іноді з'являються. Дійсно, дуже хотілося б бути на їхньому місці, але й бронзові нагороди, на мій погляд, це дуже вагомий результат. Не перестану дякувати всім, хто допомагав, грав і захищав.

- Ви в збірній вже 11-ий рік. Чи є наснага продовжувати далі? Чи гратимуть ці ж хлопці у відборі до наступного великого футзального форуму?

- Зараз немає таких думок. Зараз головне відпочити, а вже надалі будемо спілкуватися і відповімо на ці запитання. Проте зараз сказати нічого не можу, - розповів Косенко в етері УПЛ ТВ після поєдинку з французами.

Юрій Остроумов Джерело: Асоціація футзалу України
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футзал | 07 жовтня 2024, 01:06 0

Олександр Косенко – про перемогу над Францією в матчі за 3-тє місце