Evoke заявила про збитки у розмірі £147 млн ​​за перше півріччя 2024 року

Компанія повідомляє про великі втрати після відходу з американського ринку

Група компаній Evoke, раніше відома як 888, відзвітувала про значне збільшення збитків за першу половину 2024 року. Попередні податкові збитки зросли з £45 млн до £147 млн, головним чином через вихід з американського ринку та витрати, пов'язані з придбанням William Hill.

Основні моменти звіту:

Нове керівництво компанії на чолі з генеральним директором Пером Відерстрьомом визнає, що результати першого півріччя розчаровують, але впевнене у правильності обраної стратегії. Evoke планує інвестувати в штучний інтелект для підвищення ефективності бізнесу.

«Коригувальні заходи, яких ми вже вжили, зміцнюють нашу впевненість у тому, що наша стратегічна позиція правильна і ми досягнемо сталого успіху», - заявив Відерстрьом.

Компанія, що володіє брендами 888poker, 888casino, 888sport та William Hill, прогнозує покращення прибутковості у другій половині 2024 року. Однак у роздрібному бізнесі у Великій Британії доходи знизилися на 8% порівняно з минулим роком.

На тлі цих результатів основний конкурент Evoke, компанія Flutter, яка володіє Betfair, відзвітувала про 20% зростання виручки за останній квартал, досягнувши £3,6 млрд.

Олексій Тіньков Джерело: poker.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 06 жовтня 2024, 00:42 2

Український воротар допоміг «вершковим» здолати «Вільярреал»