Фоксен та Хіссу серед лідерів другого дня Головної події WSOPE

Сірзат Хіссу лідирує після двох стартових днів турніру з бай-іном €10,350

Сирзат Хіссу повернеться за ігровий стіл з найбільшим стеком після двох стартових днів Головної події з бай-іном €10,350 на Світовій серії покеру Європа 2024 у Чехії. Хіссу знову лідирує всього через 24 години після того, як очолював таблицю у фінальний день турніру €50K Diamond High Roller, де поступився перемогою Мартіну Кабрхелю.

Перший день Головної події зібрав 507 гравців у п'ятницю, а в суботу ще 121 учасник приєднався до турніру. Призовий фонд наразі становить майже €6 мільйонів, при цьому реєстрація залишається відкритою до 12-го рівня другого дня. Хіссу приєднався до Головної події рано вранці після другого місця в турнірі €50K Diamond High Roller напередодні ввечері. Він невдало зіграв перший стек, але з другої спроби зміг збільшити початкові 100K до 657K, ставши загальним лідером.

Віктор Блом здійснив ривок на пізніх рівнях другого дня та фінішував у топ-5 за фішками після Хіссу. Найближчим переслідувачем лідера став Кястутіс Юнгевічюс, який завершив день із понад 370K. Серед володарів браслетів, що пройшли у другий день з групи 1B, - Нік Пальма, Борис Ангелов, Даріо Саммартіно та чотириразова чемпіонка WSOP Крістен Фоксен, яка зібрала 228K. Хіссу був єдиним гравцем із групи 1B, який фінішував у топ-10 загального заліку.

Перший стартовий день зібрав більше учасників, і серб Дарко Свеско разом із Бартоломео Тато стали єдиними гравцями, що подолали позначку у пів мільйона фішок після семи 90-хвилинних рівнів. Серед тих, хто пройшов Day 1A, були Алекс Фоксен, Девід Донгву Ко, Даніель Резай та Роман Храбец. Фоксен і Донгву Ко фінішували в топ-10 за фішками, причому Фоксен зайняв 10-е місце в загальному заліку.

412 гравців із 628 початкових учасників повернуться за столи опівдні за місцевим часом у Розвадові. Реєстрація залишається відкритою до 12-го рівня, і гравцям дозволено одне повторне входження.

Олексій Тіньков Джерело
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 06 жовтня 2024, 18:05 11

6 жовтня відбулися два поєдинки 7-го туру Англійської Прем'єр-ліги 2024/25.