Скандальний чех Мартін Кабрхель виграв турнір хайролерів на WSOP Europe

«Герой і злодій» покеру здобув третій браслет, незважаючи на негативну репутацію

Чеський хайролер Мартін Кабрхель став переможцем турніру Event #12: 50 000€ NLH Diamond High Roller на WSOP Europe, в якому взяли участь 18 гравців. Його перемога викликала неоднозначну реакцію в покерній спільноті через скандальну репутацію гравця.

«Грати з ним неймовірно неприємно... Я вважаю, що це смішно, що йому дозволили грати в турнірі», - прокоментував якось Ден Сміт.

Кабрхель відомий своєю провокаційною поведінкою за столом: він часто затягує час, розігрує спектаклі перед пасом, встає під час роздач та порушує неофіційні правила покеру. На WSOP 2023 його навіть звинуватили у шахрайстві з міченими картами, хоча доказів не знайшли.

«Я думаю, що я одночасно є й героєм, й злодієм», - прокоментував свою репутацію Кабрхель. «Більшості людей дуже подобається грати зі мною, особливо у Вегасі. Але я розумію, що в ситуаціях з високими ставками деякі гравці можуть нервувати, і деякі моменти зі мною можуть бути неприємними. Я просто намагаюся отримати задоволення за столом».

Незважаючи на негативне ставлення багатьох гравців, Кабрхелю вдалося дійти до фінального столу та виграти турнір. У хедз-апі він здобув перемогу та отримав головний приз у розмірі 529 000€, а також свій третій браслет WSOP у кар'єрі.

Олексій Тіньков Джерело: Cardmates
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 06 жовтня 2024, 08:11 2

6 жовтня відбудеться матч 9-го туру УПЛ