NAVI розгромили MOUZ на PGL Wallachia Season 2

Українська організація впевнено здобула перемогу на обох картах, повністю контролюючи гру

Команда NAVI впевнено перемогла MOUZ у рамках турніру PGL Wallachia Season 2, завершивши серію з рахунком 2:0. На обох картах NAVI домінували, демонструючи перевагу в стратегії та виконанні.

Карта 1:

Перша карта завершилася за 27 хвилин 34 секунди, де NAVI практично з перших хвилин почали нарощувати свою перевагу. Незважаючи на зусилля гравців MOUZ, команда не змогла протистояти агресії NAVI. Особливо виділялися гравці BOOM та Yuragi, які відіграли ключову роль у перемозі. NAVI успішно контролювали карту, що підтверджується різким графіком переваги по золоту та знищеними будівлями.

Карта 2:

У другій грі, яка тривала 25 хвилин 44 секунди, NAVI продовжили своє домінування. MOUZ, намагаючись чинити хоч якийсь спротив, знову не змогли знайти відповіді на дії суперника. Гравці NAVI відіграли блискуче, підтримуючи високий темп команди. NAVI швидко захопили карту і, зрештою, значно збільшили розрив по золоту, що стало ключовим фактором їхньої швидкої та впевненої перемоги.

Більше новин з кіберспорту в Telegram Sport.ua

NAVI продемонстрували блискучу командну взаємодію та вміння контролювати гру на обох картах, вигравши серію з рахунком 2:0. Ця перемога зміцнила їхні позиції на турнірі та показала, що команда знаходиться у чудовій формі. MOUZ, своєю чергою, доведеться серйозно переглянути свою тактику перед наступними матчами.

PGL Wallachia Season 2, груповий етап, 6 жовтня

NAVI - MOUZ - 2:0 (35:10, 32:12)

Статистика матчу:

Перша карта:





Друга карта:



Максим Черніцин Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 05 жовтня 2024, 21:40 23

В УАФ підтвердили, що Піхальонок і Бражко не зіграють проти Грузії і Чехії