Алекс Перейра у видовищному поєдинку нокаутував Раунтрі

Неймовірно сильний виступ від чемпіона

Алекс Перейра захистив титул чемпіона у головному поєдинку UFC 307, нокаутувавши Халіла Раунтрі!

Перейра почав бій набагато активніше за суперника - зайняв центр октагону, постійно наносив удари ногами. Раунтрі працював другим номером, періодично робив різкі випади, наближаючись і завдаючи ударів на ближній дистанції. Проте Алекс контролював те, що відбувається в рингу, і пропускав мало.

У другому раунді Перейра продовжував контролювати бій, проте пропустив кілька небезпечних атак. Спочатку невдало вдарив хай-кік і відразу пропустив контратаку, а на останніх секундах Раунтрі влучив ногою в голову.

Здавалося, що Раунтрі вирівняв бій - миттєво зближувався з чемпіоном, небезпечно атакував і відразу відходив на зручну для себе дистанцію. Однак Перейра постійно перевіряв претендента джебом, відганяв того хай-кіками і досить успішно рухався на ногах.

Четвертий раунд перетворився на одностороннє побиття - Перейра розбив обличчя претендента, завдавав різнобічних ударів, підключав коліна. Раунтрі тримався на морально-вольових і навіть намагався огризатися, проте змушений був капітулювати. Неймовірний бій від Алекса!

Микола Титюк Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 06 жовтня 2024, 07:55 2

«Вершкові» перемогли «Вільярреал»

Коментарі