Джуліанна Пенья – нова чемпіонка UFC

Ракель Пеннінгтон не зуміла захистити свій титул

Ракель Пеннінгтон не зуміла захистити свій пояс на турнірі UFC 307, неочікувано поступившись Джуліанні Пеньї.

Спортсменки розпочали зустріч дуже обережно, намагалися не лізти вперед і працювали лише у стійці. Трохи активнішою була Пеннінгтон, постійно турбуючи претендентку дальніми ударами.

Другий та третій раунди Пенья провела набагато краще - вона вдало переводила чемпіонку у партер, періодично завдаючи небезпечних ударів. Ракель намагалася атакувати, але в неї нічого не виходило - у боротьбі була слабшою, а у стійці донести хоч якісь удари не виходило. Пенья постійно забирала спину Пеннінгтон, намагаючись провести больовий прийом.

У куті чемпіонки просили свою підопічну розкриватися та більше атакувати - невдовзі здалося, що поради спрацювали. Ракель перевірила претендентку небезпечним хай-кіком, почала розбивати суперницю з дальньої дистанції. Особливо неприємними для Пеньї були пропущені праві бокові.

У п'ятому раунді глядачі побачили видовищні розміни ударами, спортсменки більше відкривалися та намагалися вирвати перемогу у бою. Активнішою була Ракель Пеннінгтон, яка атакувала небезпечніше.

Підсумок - роздільним рішенням суддів перемогу святкувала Джуліанна Пенья, яка стала новою чемпіонкою UFC.

Микола Титюк Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

MMA | 05 жовтня 2024, 22:45 1

Анонс майбутнього турніру в Юті