Алавес – Барселона. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Іспанії

Поєдинок відбудеться 6 жовтня о 17:15 за Києвом

6 жовтня на «Мендісороса» пройде матч 9-го туру Приклади Іспанії, в якому «Алавес» зустрінеться з «Барселоною». Поєдинок розпочнеться о 17:15 за київським часом.

Алавес

Команда позаминулий сезон провела в Сегунді. Звідти вдалося повернутися, але при цьому було взято заповітну перепустку тільки за рахунок успіху в стикових поєдинках. Але вже на звичному рівні, повернувшись, знищувачі бобів досягли гідного результату, фінішувавши строго на екваторі таблиці, десятими. Та й зараз підопічні Луїса Гарсії Пласи змогли добре стартувати. Вони після шести турів уже виграли тричі та зібрали 10 очок. Але згодом був скандальний матч проти мадридського Реалу. Там дали бій, забили двічі, але зрештою все одно поступилися вершковим 2:3. І, схоже, віддали тоді всі сили, адже наступного туру поступилися Хетафе 0:2. Але тепер був час для того, щоб відновитися та налаштуватися на наступного гранда.

❗️ Більше прогнозів у Telegram-каналі Прогнозний БУМ!

Барселона

Клуб після невдалого минулого сезону змінив наставника. Замість місцевої легенди, Хаві, пост зайняв Хансі Флік. І зміг вдало почати на новому місці, при тому що паралельно пару осічок зазнав Реал. Але у вересні почали виникати проблеми. По-перше, з травмами простіше не стало, і в лазарет потрапив і новачок Дані Ольмо. А для Тер Штегена зовсім закінчився сезон. По-друге, після серії перемог почалися осічки. У Лізі чемпіонів підбив своїх партнерів Ерік Гарсія, що раннім видаленням допоміг Монако сенсаційно обіграти вдома фаворита з Каталонії. Не менш несподіваною була і перемога Осасуни - у Памплоні закінчили 4:2 на її користь. Але Янг Бойз після цього розгромили 5:0, а зараз у Ла Лізі може дебютувати Щенсний, який відновив кар'єру, що влітку вішав рукавички на цвях.

Статистика особистих зустрічей

Синьо-гранатові, звісно, ​​домінують. Востаннє вони поступилися у 2016-му році, а всі три крайні поєдинки закінчили перемогами.

Прогноз

Букмекерські контори не вірять у другу поспіль осічку кулес у Прімері. Ставимо з їхньої перемогу з форою -1 гол (коефіцієнт - 1,89).

Прогноз Sport.ua
Алавес
6 жовтня 2024 -
17:15
Барселона
Фора Барселони (-1) 1.89 Зробити ставку
Данііл Агарков Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 05 жовтня 2024, 11:25 0

Британський боксер потрапив на обкладинку гри Undisputed