Челсі – Ноттінгем Форест. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії

Поєдинок відбудеться 6 жовтня о 16:00 за Києвом

6 жовтня на «Стемфорд Брідж» пройде матч 7-го туру Англійської Прем'єр-Ліги, в якому «Челсі» зустрінеться з «Ноттінгем Форест». Поєдинок розпочнеться о 16:00 за київським часом.

Челсі

Команда розпочинала влітку новий сезон вже звично. Багато хто дивувався з приводу нового витка витрат на футболістів при і так перенасиченій заявці. До того ж Мареска дебютував на новій посаді з домашніх 0:2 - нехай навіть тоді до Лондона приїжджав Манчестер Сіті. Трохи пізніше була поразка у Швейцарії, у вигляді 1:2 з Серветтом - благо, що вдома обіграли його 2:0, вийшовши в основний груповий раунд. Наразі там дебютували, на цьому ж стадіоні зігравши з Генком, закінчивши гру впевненими 4:2. Але, головне, підйом вилився в низку перемог на внутрішній арені. З Брайтоном не завадили і нові помилки в обороні, що призвели до пари пропущених - благо Палмер відповів покером за 20 хвилин. Колд, до речі, не заявлений на Лігу конференцій, тож цього тижня готувався саме до цієї зустрічі.

❗️ Більше прогнозів у Telegram-каналі Прогнозний БУМ!

Ноттінгем Форест

Клуб при Стіві Купері несподівано піднявся і ще більш сенсаційно затримався у Прем'єр-Лізі. Наступного, минулого сезону, завдання не вилетіти до Чемпіоншипу було ускладнене штрафом у вигляді відбору очок. Вирішувати її взимку покликали досвідченішого фахівця - Нуну Ешпіріту Санту. Португалець і тоді з викликом впорався, і зараз зі своїми підопічними приємно дивує вболівальників - почали з безпрограшної серії, в рамках якої були нічиї з Ньюкаслом та Брайтоном, а в гостях у Ліверпуля перемогли 1:0, що стало повноцінною сенсацією. Але наприкінці вересня безпрограшна серія раптом була перервана, і як удома з Фулхемом.

Статистика особистих зустрічей

Після довгоочікуваного підйому з Чемпіоншипу, 2023-го року, новачок двічі звів унічию поєдинки з синіми. А минулого розіграшу АПЛ клуби обмінялися виїзними перемогами.

Прогноз

Букмекерські контори чекають на перемогу лондонського гранда. Але й пропускає він багато, помиляючись у захисті - варто подумати про ставку на тотал більше 3,0 голів (коефіцієнт - 1,83).

Прогноз Sport.ua
Челсі
6 жовтня 2024 -
16:00
Ноттінгем Форест
Тотал голів більше 3.0 1.83 Зробити ставку
Данііл Агарков Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 05 жовтня 2024, 23:53 4

17-річний вундеркінд знову вляпався у скандал, вдруге за рік...