Астон Вілла – Манчестер Юнайтед. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії

Поєдинок відбудеться 6 жовтня о 16:00 за Києвом

6 жовтня на «Вілла Парк» пройде матч 7-го туру Англійської Прем'єр-Ліги, в якому «Астон Вілла» зустрінеться з «Манчестер Юнайтед». Поєдинок розпочнеться о 16:00 за київським часом.

Астон Вілла

Команда ще минулого сезону навчалася грати за графіком із двома матчами на тиждень. Тоді участь у Лізі конференцій, що розпочалася з кваліфікації та затяглася до плей-оф, не завадила паралельно до АПЛ взяти 4-те місце. Але зараз у Бірмінгемі нарешті з'явилася Ліга чемпіонів. Вигравши у першому турі 3:0 на полі Янг Бойз, цього тижня англійці приймали Баварію. І, нехай і багато в чому за рахунок куражу Еміліано Мартінеса на лінії воріт, зуміли перемогти гранда з Мюнхена - Ноєра якраз підловили на помилці з виходом. При цьому на внутрішній арені підопічні іспанця показували хороші результати, і лише Арсеналу поступилися, а решті всіх забиваючи мінімум два голи, щоправда, і пропускаючи у відповідь. І тільки, несподівано, Іпсвіч примудрився звести поєдинок внічию.

Більше прогнозів у Telegram-каналі Прогнозний БУМ!

Манчестер Юнайтед

Клуб поки що швидше продовжує минулий, невдалий сезон, аніж повторює перший рік тен Хага на Туманному Альбіоні. Виклавши нову купу грошей на новачків, червоні дияволи встигають втрачати очки скрізь. У першому ж турі Ліги Європи, граючи вдома та відкривши рахунок, англійці дозволили Твенте зрівняти після перерви. У гостях у Порту, повівши у два м'ячі вже на 20-й хвилині, у підсумку закінчили лише нічиєю. На внутрішній арені манкунінці не мали проблем лише з Саутгемптоном і Барнслі, причому з дворнягами грали в Кубку Ліги, оформивши 7:0. Але при цьому на Олд Траффорд отримували три нерозділені м'ячі від старого ворога - Ліверпуля. А минулого туру Тоттенхем повторив якщо не весь сценарій, то підсумковий результат. Попереду пауза на ігри збірних - традиційно оптимальний час для зміни менеджера.

Статистика особистих зустрічей

За всіх талантів Емері, але вже чотири рази манкуніанці незмінно вигравали у вілланів.

Прогноз

Букмекерські контори вірять, що іспанець нарешті може виграти. Але поставимо на господарів з форою 0 (коефіцієнт - 1,64).

Прогноз Sport.ua
Астон Вілла
6 жовтня 2024 -
16:00
Манчестер Юнайтед
Фора Астон Вілли (0) 1.64 Зробити ставку
Данііл Агарков Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 06 жовтня 2024, 00:02 14

Мадридці перемогли з рахунком 2:0