Екс-вундеркінд Реала підписав контракт з грандом Суперліги Малайзії

З січня 31-річний Хесе Родрігес був без команди...

Іспанський форвард Хесе Родрігес офіційно перебрався до малайзійського клубу «Джохор Дарул Тазім».

У новий клуб 31-річний нападник перебрався на правах вільного агента, у статусі якого перебував із початку нинішнього року, коли залишив бразильську «Курітібу».

«Джохор Дарул Тазім» є грандом малайзійської Суперліги. Зокрема, команда має на рахунку 10 чемпіонських титулів, які були виграні протягом останніх десяти років, коли «Джохор Дарул Тазім» був беззмінно найкращою командою Малайзії.

Хесе Родрігес з юних років подавав великі надії в академії «Реала» та вважався одним із вундеркіндів «бланкос». У віці 19 років та 27 днів форвард за Жозе Моуріньо дебютував у Ла Лізі, а у 20 років 7 місяців та 6 днів - у Лізі чемпіонів, коли наставником «бланкос» був Карло Анчелотті.

Всього за «Реал» Хесе провів 94 матчі, у яких відзначився 18 голами та 15 асистами. Проте виправдати очікування в повній мірі у стані «бланкос» форвард не зумів і влітку 2016 року за 25 мільйонів євро був проданий до ПСЖ. Згодом також грав за «Лас-Пальмас», «Сток Сіті», «Бетіс», лісабонський «Спортінг», «Анкарагюджю», «Сампдорію» та «Курітібу».

Олексій Сливченко Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 05 жовтня 2024, 08:05 0

Тайсон жадає бою з Ентоні Джошуа