Ковалівська нереалізація. Колос зіграв унічию з Лівим берегом

Сусіди за турнірною таблицею поділили очки

У Ковалівці відбувся матч 9-го туру Української Прем'єр-ліги, в якому зустрілися «Колос» та «Лівий берег». Суперники до очної дуелі підійшли на сусідніх місцях турнірної таблиці, але попередні матчі вони провели по-різному. Ковалівці в них не програвали (перемога та 2 нічиї), «лелеки» зазнали трьох поразок поспіль. Додамо до цього проблеми з атакувальною лінією команди Віталія Первака: «Лівий берег» та «Оболонь» забили найменшу кількість голів у поточному турнірі - по 4. Щоправда, і у «Колоса» цей показник на зовсім невисокому рівні, адже ковалівці завдали п'ять результативних ударів.

Господарі поля активно розпочали зустріч, намагаючись одразу перевести гру до штрафного майданчика суперників. Втім, до небезпечних моментів справа не доходила: команди придивлялися одна до одної та намагалися налагодити гру на мокрому від дощу газоні.

Ковалівці не форсували події, але в першому таймі неодноразово були близькі до успіху. Двічі свою команду врятував Механів. Спочатку він зреагував на удар Третьякова метрів з десяти, а потім голкіпер у стрибку відбив м'яч після удару головою від Болівара. Венесуелець мав ще одну можливість для взяття воріт, але після навісу з кутового головою пробив трохи вище за поперечину.

А ось у гостей контргра абсолютно не клеїлася: за перші 30 хвилин гри «лелеки» практично не гостювали біля штрафного майданчика суперників. Промовисто про хід подій свідчить статистика після першої половини зустрічі: по воротах ковалівців «Лівий берег» не завдав жодного удару.

У другому таймі господарі продовжили шукати шляхи до штрафного майданчика «Лівого берега». «Лелеки» вже більше часу володіли м'ячем, але так само беззубо діяли в атакуючій фазі. А «Колос» продовжував тринькати моменти. Їх було небагато, а тому дорогоцінним здавався кожен втрачений шанс. Ще одну нагоду втратив Болівар, якому захисник завадив пробити зблизька. Третьяков головою замкнув навіс партнера, але влучив у штангу. Ще раз каркас воріт урятував гостей після удару Демченка: цього разу поперечина.

Наприкінці поєдинку ковалівці робили спроби вирвати перемогу, але фінальний свисток зафіксував нічийний результат. Цікаво, що «лелеки» вперше в УПЛ зіграли внічию. Після міжнародної паузи ковалівці на своєму полі зустрінуться із «Шахтарем», а «Лівий берег» проведе гостьовий поєдинок із «Поліссям».

Українська Прем'єр-ліга. 9-й тур.

«Колос» - «Лівий берег» - 0:0

Попередження: Криворучко (35), Оріховський (38) - Приходько (55), Банада (90)

«Колос»: Пахолюк, Цуріков, Краснічі, Бондаренко, Козік, Оріховський (Салабай, 68), Демченко, Криворучко (Гагнідзе, 46), Велетень (Гусол, 79), Третьяков, Болівар (Безбородько, 68)

«Лівий берег»: Механів, Шаповал, Семенов, Якимів, Соколов, Дедух, Приходько (Банада, 85), М.Когут (Войцеховський, 75), Синиця (Співаков, 75), Галас (І.Когут, 75), Кобзар (Сухоручко, 46)

Арбітр: Олександр Шандор (Львів)

Стадіон «Колос» (Ковалівка)

КОЛОС - ЛІВИЙ БЕРЕГ. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Олександр Тішура Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 05 жовтня 2024, 08:05 0

Тайсон жадає бою з Ентоні Джошуа

Коментарі