ФОТО. Вінісіус приїде за Золотим м'ячем у компанії неймовірної красуні

Лідер мадридського Реала шокує всіх присутніх на церемонії Золотий м'яч 2024

Вінгер мадридського «Реала» Вінісіус Жуніор, який є головним фаворитом на отримання Золотого м'яча 2024, прибуде на церемонію вручення не один, а в компанії неймовірної красуні.

Ім'я дівчини, яка підкорила серце лідера «бланкос», - Марія Мазаллі, - інфлюенсерка і журналістка, яка здобула популярність у Латинській Америці.

Про це повідомляє спеціалізований IG-акаунт GSM_HQ, який пише про особисте життя футболістів.

Чутки про те, що Вінісіус і Марія є парою, циркулюють у ЗМІ не перший рік, але ця інформація ніяк не знаходила офіційного підтвердження.

Форвард мадридського суперклубу має репутацію бабія, оскільки не має постійної супутниці життя - в різний час його пов'язували з іспанською актрисою Естер Еспозіто і Кенією Ос - популярною мексиканською співачкою.

Проте, схоже, що Вінісіус нарешті визначився - Марія Мазаллі більшу частину свого часу тепер проводить у Мадриді, виставляє фото з будинку Жуніора, а нещодавно її помітили в компанії Кім Кардаш'ян під час одного з останніх матчів «Реала» на «Сантьяго Бернабеу».

Якщо пара прибуде на вручення Золотого М'яча разом, не залишиться жодних сумнівів, що Віні Jr зустрічається з бразильською супермоделлю.

ФОТО. Вінісіус приїде за Золотим м'ячем у компанії неймовірної красуні

Артем Діхтяренко Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 05 жовтня 2024, 09:25 4

Бути найкращим на молодіжному рівні – зовсім не гарантія успіху у більш зрілі роки…

Коментарі