Сімейна драма за столом покеру: Алекс Фоксен двічі вибиває дружину

Несподівані повороти долі на турнірі WSOPE з бай-іном €25,000

На престижному турнірі WSOPE з безлімітного холдему сталася несподівана сімейна драма. Алекс Фоксен, відомий покерний професіонал, двічі вибив із гри свою дружину Кристен Фоксен.

Перший інцидент стався на другий день турніру. При блайндах 10,000-20,000 та анте 20,000, Кристен опинилася в олл-іні з парою вісімок проти дам Алекса. Борд не приніс допомоги, і Кристен довелося робити ре-ентрі. Доля знову звела подружжя за одним столом ближче до фіналу. Цього разу Алекс, маючи 9♣8♠, змусив Кристен йти в олл-ін з A♦3♠. Флоп 10♥9♦3♥ дав Алексу перевагу, яку він зберіг до кінця роздачі.

Попри ці драматичні події, Алекс дійшов до фінального столу і зайняв друге місце, збільшивши свої загальні турнірні виграші до $33.8 мільйонів. Ця ситуація знову підняла питання про можливі конфлікти інтересів у покері, особливо коли близькі люди зустрічаються за ігровим столом. Однак багато експертів зазначають, що такі ситуації неминучі у світі професійного покеру.

У нещодавньому інтерв'ю Кристен розповіла про те, наскільки покер важливий у їхньому сімейному житті: «Наше життя - це покер, їжа, тренування і час вдома, і ми дуже щасливі в цьому».

Ця історія показує, що навіть у світі азартних ігор сімейні узи можуть зазнавати несподіваних випробувань.

Олексій Тіньков Джерело: poker.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 05 жовтня 2024, 01:32 2

Денис проведе поєдинок з Джо Кордіною в андеркарді бою Олександр Усик – Тайсон Ф'юрі

Коментарі