Збірна України з пляжного футболу з перемоги стартувала у кваліфікації ЧС

Синьо-жовта команда обіграла збірну Норвегії з рахунком 8:2

Збірна України з пляжного футболу стартувала в європейській кваліфікації ЧС-2025, яка проходить в іспанському Кадісі.

Свій перший поєдинок на турнірі підопічні Миколи Костенка провели зі збірною Норвегії, яка не є одним із лідерів європейського пляжного футболу (50-те місце у світовому рейтингу BSWW).

Незважаючи на це, українці підійшли до матчу з усією серйозністю. У першому періоді вони відкрили рахунок уже на 20-й секунді зусиллями Андрія Пашка. На 4-й хвилині Олег Сіренко м'яким ударом перекинув голкіпера норвежців і подвоїв перевагу команди. Ще за хвилину Ігор Левченко потужним ударом із флангу розстріляв дальній кут воріт суперника - 3:0.

А далі були два просто фантастичні голи. На 9-й хвилині синьо-жовті отримали право на вільний удар, й Іван Глуцький розстріляв дев'ятку, а за півхвилини Олег Зборовський продемонстрував бісіклету. Лише після цього скандинави зуміли розмочити рахунок, але вже за кілька десятків секунд Ігор Левченко оформив дубль - 6:1.

У другій 12-хвилинці українці явно скинули оберти й задовольнилися голом Олега Зборовського на 20-й хвилині. Суперник відповів гострою атакою, яка завершилася влучним ударом Лі - 7:2.

У третьому періоді зумів відзначитися голом із дальньої дистанції воротар Андрій Неруш. Цей м'яч став останнім у зустрічі - 8:2 на користь збірної України.

Наступний поєдинок відбірного турніру ЧС-2025 команда проведе 7 жовтня проти Польщі.

Пляжний футбол. Відбір до ЧС-2025

Європейська кваліфікація. Група F

Україна - Норвегія - 8:2

Голи: Пашко (1), Сіренко (4), І. Левченко (5, 10), Глуцький (9), Зборовський (10, 20), Неруш (29) - Харе (10), Лі (22).

Україна: Неруш, Пославський, Пазенко, Глуцький, М. Левченко, А. Борсук, Листопад, І. Левченко, Зборовський, Пашко, Сіренко, Росс.

Норвегія: Бреккен, Ага, Хага, Геллебаст, Лі, Рісангер, Паулос, Холанд, Бідро, Гаре, Лі Пак, Кандал.

Микола Степанов Джерело: Українська асоціація футболу (УАФ)
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 05 жовтня 2024, 20:53 3

На Артема Довбика чекає чергова зміна тренера