«Вона здивувала». Екс-тенісистка оцінила прорив Стародубцевої

Савчук здивувалась прогресу українки

Колишня українська тенісистка Ольга Савчук прокоментувала успішний сезон Юлії Стародубцевої, яка наступного тижня увійде до топ-100 рейтингу WTA.

«Думаю, що Юля відчула себе впевненіше на великих кортах, на великих аренах перед великою кількістю вболівальників. У її грі найбільше виділяється божевільна самовіддача. Навіть коли дивишся на неї на тренуваннях, вона завжди сконцентрована, не звертає уваги на сторонні фактори. Юля на тренуваннях саме грає у теніс, не просто бездумно перебуває на корті.

Для мене ключовий показник того, наскільки має великі позитивні зміни цього сезону, це її подача. Юля змінила рух абсолютно на новий. Зазвичай, коли щось змінюєш у техніці, це займає час, потрібна впевненість. Вона швидко проходить всі ці етапи. Як мені здається, найголовніше полягає в тому, що їй подобається грати в теніс, вона голодна до гри та перемог.

У Пекіні для мене великим подивом став її удар справа. Він настільки покращився у плані сили, прискорення наприкінці. Зараз вона практично весь розіграш може розіграти форхендом, добре рухається кортом, класно забігає під удар», - розповіла Савчук.

Іван Зінченко Джерело: Чемпіон
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 05 жовтня 2024, 00:14 1

Тайсон вважає, що це буде велика трилогія

Коментарі