Забагато хейту. Екс-гравець збірної України – про гру Динамо та Шахтаря

Грицай хоче підтримати українські команди

Екс-гравець збірної України, Дніпра, Кривбаса та Зорі Олександр Грицай вважає, що Динамо та Шахтар отримують надто багато критики за свої виступи в єврокубках.

Обидві команди після двох турів Ліги чемпіонів та Ліги Європи не набрали жодного очка і не забили жодного голу.

«Мені здається, що багато хейту вилилося на Шахтар та на Динамо. Давайте все-таки повернемося до реалій нашого життя. Так, нам усім хочеться позитивних емоцій від поєдинків українських команд на євроарені. Нам хочеться, щоб Шахтар та Динамо вигравали в єврокубках».

«Але, на жаль, на цей час чемпіонат України у всьому поступається європейським топ-лігам. І на те є об'єктивні причини».

«Якщо говорити про матч Шахтар - Аталанта, то «гірники» за ударами по воротах програли перший тайм з рахунком 0:11. Донеччани навіть підходів до воріт не мали. Хочеться, навпаки, десь підтримати наших футболістів та тренерів. Все-таки, напевно, вони дуже переживають за результати. Треба працювати далі та прославляти Україну на євроарені. Так, може, в таких реаліях з переїздами та іншими аспектами це важко робити. Але треба терпіти та працювати», - сказав Грицай.

Іван Зінченко Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 05 жовтня 2024, 16:12 0

Мічел оцінив кадрову ситуацію команди

Коментарі