Реал Мадрид – Вільярреал. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Іспанії

Поєдинок відбудеться 5 жовтня о 22:00 за Києвом

5 жовтня на «Сантьяго Бернабеу» пройде матч 9-го туру Прімери, в якому «Реал» (Мадрид) зустрінеться з «Вільярреалом». Поєдинок розпочнеться о 22:00 за київським часом.

Реал (Мадрид)

Команда минулого сезону знову вийшла на вершину, причому як іспанського (перемоги у Прімері та Суперкубку), так і міжнародного (Ліга чемпіонів) футболу. Влітку зірковий склад поповнили Ендрік і, головне, Мбаппе. Але при цьому не варто забувати, що Начо поїхав на Близький Схід, Кроос узагалі зав'язав, а Алаба ніяк не може відновитися. Закінчивши лише внічию перші два виїзні матчі в Прімері, королівський клуб одразу таким чином дав фору Барселоні. Але більше не втрачав очки до дербі Мадрида з Атлетіко - але там дозволили принциповому супернику зрівняти на 5-й хвилині. А в Лізі чемпіонів був непростий старт - Штутгарт удома дотиснули, закінчивши 3:1, але з Ліллем на виїзді таки програли, нічим не відповівши на гол Девіда з пенальті у роздягальню.

❗️ Більше прогнозів у Telegram-каналі Прогнозний БУМ!

Вільярреал

Клуб сприймався як завсідник єврокубків. За Унаї Емері взагалі вдалося блиснути на міжнародній арені, вигравши Лігу Європи і дійшовши до півфіналу Ліги чемпіонів. А 2023-го року, вже без тренера, який виїхав до АПЛ, вдалося піднятися на 5-е місце в Прімері. Але потім усе розвалилося. Тільки після повернення на тренерську посаду Марселіно дозволило налагодити гру. Але все-таки у зоні єврокубків фінішувати не вдалося. Втративши влітку ряд лідерів (особливо виділяються Серлот і Йоргенсен), і набравши чимало новачків, підводники загалом хороші. Так, були 1:5 з Барселоною, але це єдина осічка на старті - але при цьому виграли у Севільї, Сельти, Мальорки та Еспаньола. Закриваючи вересень прийомом Лас-Пальмаса, вдома здобули впевнену, 3:1, перемогу.

Статистика особистих зустрічей

У семи останніх очних матчах у сторін по дві перемоги.

Прогноз

Букмекерські контори не вірять у ще одну осічку галактикос поспіль. Але вони не в кращій формі, і гості це спробують використати - чекаємо, що вони виграють при форі +2,0 (коефіцієнт - 1,75).

Прогноз Sport.ua
Реал Мадрид
5 жовтня 2024 -
22:00
Вільярреал
Фора Вільярреала (+2) 1.75 Зробити ставку
Данііл Агарков Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 04 жовтня 2024, 18:30 42

Андрій Ярмоленко та Олександр Сваток переведені з резервного списку до основного