Арсенал – Саутгемптон. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії

Поєдинок відбудеться 5 жовтня о 17:00 за Києвом

5 жовтня на «Емірейтс» пройде матч 7-го туру Англійської Прем'єр-Ліги, в якому «Арсенал» зустрінеться із «Саутгемптоном». Поєдинок розпочнеться о 17:00 за київським часом.

Арсенал

Команда весь час останніми роками намагається нарешті зіштовхнути з п'єдесталу англійського футболу Манчестер Сіті. Цього сезону каноніри вже встигли зіграти з містянами, і були близькими до того, щоб виграти - на виїзді, граючи весь другий тайм у меншості після вилучення Троссарда. Але таки чинний чемпіон встиг, буквально на останній хвилині, зрівняти після стандарту. До цього, через червону для Райса, втрачали окуляри з Брайтоном. Але решта поєдинків виходила виграти. У минулому турі АПЛ з Лестером вдалося здобути перемогу 4:2. У рамках мід-уїк, у рамках другого туру Ліги чемпіонів з ПСЖ зіграли прагматичніше, але не менш впевнено: закінчили перемогою 2:0.

❗️ Більше прогнозів у Telegram-каналі Прогнозний БУМ!

Саутгемптон

Клуб минулий сезон провів у Чемпіоншипі. Це при тому, що після появи нового наставника Драгана Солака від нього чекали боротьби за єврокубки. Не повністю виправдалися й надії на Рассела Мартіна та його підопічних. Вони не змогли виправдати статусу фаворита в Чемпіоншипі, не зумівши конкурувати за лідерство з Лестером та Іпсвічем. Але потім вдалося виграти стики, у тому числі обіграти на Уемблі Лідс. Ось тільки на новому-старому рівні святі поки що відверто не вражають. Навіть у Кубку Ліги, обігравши на виїзді 5:3 Кардіфф, навіть Евертон проходили вже тільки за підсумками серії пенальті, що затяглася. У Прем'єр-Лізі вдалося взяти перше очко тільки в 5-му турі, і то за рахунок 1:1 з ще одним новачком дивізіону - Іпсвічем. Але з Борнмутом знову була лише поразка, причому без особливих варіантів 1:3.

Статистика особистих зустрічей

Святі не програють вже тричі поспіль - спочатку виграли, а потім двічі зіграли внічию.

Прогноз

Букмекерські контори чекають на легку перемогу столичного гранда. Немає якихось аргументів на користь кризових гостей на його тлі - каноніри переможуть із форою -2,0 голів (коефіцієнт - 1,65).

Прогноз Sport.ua
Арсенал
5 жовтня 2024 -
17:00
Саутгемптон
Фора Арсенала (-2) 1.65 Зробити ставку
Данііл Агарков Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 04 жовтня 2024, 15:40 13

Йожеф очікував поразку киян