Крістал Пелас – Ліверпуль. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії

Поєдинок відбудеться 5 жовтня о 14:30 за Києвом

5 жовтня на «Селхерст Парк» пройде матч 7-го туру Англійської Прем'єр-Ліги, в якому «Крістал» Пелас зустрінеться з «Ліверпулем». Поєдинок розпочнеться о 14:30 за київським часом.

Крістал Пелас

Команда двічі керувалася Ходжсоном. Вже залишивши посаду, він повертався, щоб вивести проект із піке, в який той потрапив за Вієйра. Але все-таки чогось глобального Старина Рой не міг запропонувати, максимум утримуючи десь над зоною вильоту. У результаті, під пристойним приводом проблем зі здоров'ям ветерана, з ним розлучилися вже протягом минулого сезону. І Гласнер, що змінив його, встиг створити собі першу репутацію, і показати низку досить яскравих перемог. Після такого старт нового розіграшу розчаровував. Вигравати виходило лише у Кубку Ліги, у Норвіча та КПР. Але після пари нічиїх були хоча б нічиї, з Челсі, Лестером та Манчестер Юнайтед. З іншого боку, минулого туру поступилися Евертону, який провалив старт сезону - вояж до Ліверпуля закінчився 1:2.

❗️ Більше прогнозів у Telegram-каналі Прогнозний БУМ!

Ліверпуль

Клуб практично не поміняв влітку склад, продавши пару молодих, але не потрібних основній обоймі футболістів та відпустивши ветеранів типу Адріана з Тіаго. Куплений Мамардашвілі приїде лише у 2025-му році, тож обойму реально поповнив лише К'єза. Тож по суті все зводиться до приїзду Арне Слота. Того не дарма було обрано як наступника Клоппа - він особливо нічого і не змінював. І Салах і компанія вдало стартували, виграючи і в Лізі чемпіонів, і Кубку Ліги, і в АПЛ. Щоправда, після паузи на ігри збірних червоні примудрилися поступитися вдома Ноттінгемом Форестом. Але потім знову лише вигравали - у рамках англійської першості тиждень тому обіграли у гостях Вулверхемптон. А жовтень розпочали з поєдинку проти Болоньї, де оформили гросмейстерські 2:0.

Статистика особистих зустрічей

В останніх чотирьох матчах було взято по одній перемозі кожним із клубів за пари нічиїх.

Прогноз

Букмекерські контори не вірять у нову осічку гостей. Ставимо на те, що підопічні Арне Слота зможуть перемогти при форі -1 гол (коефіцієнт - 1,82).

Прогноз Sport.ua
Крістал Пелес
5 жовтня 2024 -
14:30
Ліверпуль
Фора Ліверпуля (-1) 1.82 Зробити ставку
Данііл Агарков Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 04 жовтня 2024, 21:55 2

У 7-му турі чемпіонату Італії підопічні Конте обіграли суперників із рахунком 3:1