КОВАЛЬЧУК: «Дійшло до того, що Грузія вважається фаворитом гри з Україною»

Колишній півзахисник збірної оцінив невдалу гру команди у Лізі націй

Колишній півзахисник національної команди України Кирило Ковальчук оцінив невдалу гру збірної в Лізі націй:

«Я вважаю, що з моменту початку повномасштабної війни гра нашої збірної різко пішла вниз. Спочатку був провал, коли національній збірній України не вдалося пробитися на чемпіонат світу 2022 в Катарі (поступилися Уельсу 0:1). Пішла зміна тренера одна, друга… Але це ні до чого позитивного поки що не привело.

Останній успіх був у збірної, якою керував Андрій Шевченко. А зараз ми вже боїмося матчу із Грузією. Не знаємо, чого від нього чекати. Пам'ятаю, що раніше, коли грали з Грузією, Молдовою, Вірменією, то завжди за результат ми були спокійними. А зараз ми боїмося Грузії. Уявляєте, дійшло до того, що Грузія у матчі з нами - фаворит.

Кварацхелія, Мікаутадзе, Мамардашвілі? Зрозуміло, що Грузія зараз на підйомі, але й збірна Україні не повинна опускати планку нижче за свій рівень.

Ми слухаємо наших експертів, які в один голос кажуть нам, що Україна - фаворит! Так було і перед матчами чемпіонату Європи з Румунією та Словаччиною. Але чомусь по грі ми не виглядали сильнішими. Це теж лишається під питанням.

Так, за потенціалом гравців, які у нас є, за тими заявами до гри, які ми чули - який у нас настрій, як ми зараз вийдемо і зіграємо, ми начебто сильніші, але на полі все інакше. У результаті ми програємо Албанії і Чехії. Потрібно шукати та обов'язково знайти причину, чому так відбувається.

Поки що я не бачу за рахунок чого ми могли б у найближчій перспективі додати. Хоча до кінця цього року є ще два цикли для того, щоб ми якось вирівняли становище, стабілізували гру. Насправді все ще можна виправити, нічого страшного не сталося. Попереду у нас в Лізі націй, ще купа ігор, в яких ми можемо здобути максимум очок».

Микола Степанов Джерело: zbirna.com
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 04 жовтня 2024, 11:30 4

Лукас Шевальє може залишити «Лілль»

Коментарі