FIFA розгляне питання участі ізраїльських команд в змаганнях

Такі дії зумовлені початком військового конфлікту Ізраїля в Палестині

У FIFA провели юридичний аналіз на підставі звернення Футбольної асоціації Палестини, в якому організація просить ввести санкції проти збірної Ізраїлю та усіх клубів країни. Це зумовлено продовженням бойових дій Ізраїля на території Палестини.

Експерти провели розслідування та надали Раді рекомендації щодо участі ізраїльських команд у турнірах під егідою організації.

«Рада FIFA здійснить належну перевірку цього питання і, ґрунтуючись на ретельній оцінці, ми дотримуватимемося рекомендацій незалежних експертів. Триваюче насильство в регіоні підтверджує, що, понад усе, як було заявлено на 74-му Конгресі FIFA, ми потребуємо миру. Ми надзвичайно шоковані тим, що відбувається, і наші думки з тими, хто страждає. Ми закликаємо всі сторони негайно відновити мир у регіоні», - сказав президент FIFA Джанні Інфантіно в офіційній заяві.

У Футбольній асоціації Палестини також нагадали, що FIFA та UEFA швидко ввели санкції проти росії й заборонили її командам брати участь у міжнародних змаганнях. Проте Ізраїль досі не піддавався санкціям.

Олександр Сільченко Джерело: FootballTransfers
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 04 жовтня 2024, 16:46 26

Відійшов у вічність колишній футболіст та екстренер Анатолій Коньков

Коментарі