Ман Сіті та Ліверпуль відправляли скаутів оцінити рівень зірки Шахтаря

Представники англійських грандів були на нещодавньому матчі «гірників» у ЛЧ проти «Аталанти»

На поєдинку другого туру загального етапу Ліги чемпіонів, у якому «Шахтар» в Гельзенкірхені приймав «Аталанту» (0:3), були присутні скаути «Манчестер Сіті» та «Ліверпуля».

Як повідомляє TBR Football, обидва англійські гранди відправили своїх селекціонерів на вказаний матч для того, аби оцінити деяких футболістів «Аталанти», але першочерговою причиною поїздки був хавбек «Шахтаря» Георгій Судаков.

І «Манчестер Сіті», і «Ліверпуль» продовжують вивчати можливості та потенціал Судакова, якого неодноразово пов'язували з майбутнім від'їздом із «Шахтаря» в один з топ-клубів Європи.

В англійських грандах розуміють, що незабаром їм доведеться замінювати низку старіючих зірок, у тому числі «містяни» активно підбирають наступника для Кевіна Де Брюйне, а тому хочуть добре вивчити усі потенційні можливості на ринку.

Раніше екс-форвард «Шахтаря» Андрій Воробей заявив, що у поєдинку проти «Аталанти» не було видно всієї середньої лінії «гірників», у тому числі її лідера Георгія Судакова.

Також напередодні повідомлялося, що скаути «Ліверпуля» на матчі «Шахтар» - «Аталанта» переглядали у справі центрального хавбека італійської команди Едерсона.

Олексій Сливченко Джерело: The Boot Room
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 04 жовтня 2024, 15:40 13

Йожеф очікував поразку киян

Коментарі