Олександрія – Рух. Прогноз та анонс на матч чемпіонату України

Команда Руслана Ротаня у статусі одного з лідерів прийме амбітних гостей зі Львова

У суботу, 5 жовтня, відбудеться матч 9-го туру Української Прем'єр-ліги між командами «Олександрія» та «Рух» Львів. Поєдинок відбудеться в Олександрії, на полі стадіону «Ніка». Початок - о 15:30 за київським часом.

Олександрія

«Олександрія» в турнірній таблиці Української Прем'єр-ліги посідає після восьми турів друге місце, маючи в активі 19 очок - це стільки ж, скільки й у «Динамо», проте кияни мають перевагу за додатковими показниками. Підопічні Руслана Ротаня провели в сезоні 7 матчів, у яких здобули шість перемог і один раз зіграли внічию.

Єдина нічия «Олександрії» в кампанії датована 13 вересня, коли вона в Києві не змогла приборкати «Оболонь» - 0:0. До візиту до «пивоварів» «містяни» по черзі обіграли ЛНЗ (2:0 на виїзді), «Зорю» (2:1 на виїзді), «Шахтар» (4:3 удома) і «Колос» (2:1 також удома).

Вже після нічиєї з «Оболонню» підопічні Ротаня здобули по три очки у зустрічах із «Лівим Берегом» (2:0 на своєму полі) і з «Кривбасом» (1:0 на виїзді).

«Що стосується нашого лідерства, то воно доводиться результатами і працею. Ми завжди повинні думати про результат. Домовилися з хлопцями, що не дивимося в турнірну таблицю, а думаємо про кожну наступну гру, а там уже буде видно. Ми повинні працювати на тренуваннях у тижневому циклі й бачити гру такою, яка вона є. У плані досягнення результату, у плані вимог я дуже задоволений хлопцями», - зізнався Руслан Ротань після перемоги над «Кривбасом».

Рух

Львівський «Рух» розташовується в турнірній таблиці УПЛ на 6-й позиції з 12 очками. У 7 зіграних матчах він здобув 3 перемоги, 3 рази зіграв унічию і зазнав однієї поразки.

Цікаво, що три нічиї - це результати трьох останніх матчів львів'ян у сезоні. У них вони зіграли синхронно по 0:0 із «Ворсклою» (у Полтаві), з «Динамо» (у Києві) та з «Колосом» (у Львові).

Єдиної поразки в чемпіонаті «Рух» зазнав 18 серпня в Черкасах, коли з рахунком 1:3 поступився ЛНЗ. При цьому, починаючи з 51-ї хвилини.ю львів'яни вели в рахунку після голу Квасниці, а відпустили суперника в камбек із 73-ї хвилини. Проте до цього «Рух» розгромив у Києві «Оболонь» із рахунком 4:0, а після - також розгромно обіграв «Зорю» (3:0) та «Інгулець» (5:0).

Тут буде не зайвим звернути увагу на той факт, що підопічні Віталія Пономарьова в нинішній УПЛ перемагають виключно по-великому. А раніше, нагадаємо, зазначалося, що нічиї в сезоні у них лише «сухі». Тож, в Олександрії 5 жовтня все спрацювати у львів'ян у такому самому стилі не має. Десь щось точно «зламається».

Статистика матчів

«Олександрія» і «Рух» провели між собою в Українській Прем'єр-лізі 7 матчів. На рахунку у «містян» перемог над львів'янами немає, а у «Руха» - вона одна, ще 6 поєдинків завершилися внічию. М'ячі 5-4 на користь «Руха».

Цікаво, що з шести зустрічей «Олександрії» та «Руха» в УПЛ одразу чотири (!) принесли підсумковий результат 0:0.

У попередньому сезоні у Львові суперники зіграли внічию 0:0, а в Олександрії відбулася нічия 2:2.

Прогноз на протистояння

Команда з Олександрії вважається в експертів фаворитом матчу. Для такого припущення, погодьтеся, є як об'єктивні, так і суб'єктивні причини, з якими, правду кажучи, не посперечаєшся. Не можна апелювати і до того факту, що підопічні Руслана Ротаня - аж ніяк не беззаперечні фаворити. Шанси «Руха» на успіх у матчі також котируються досить-таки непогано. Виходячи з таких розкладів, напрошується думка про нічию. При цьому, обов'язково із забитими м'ячами.

Орієнтовні склади:

«Олександрія»: Єрмаков - Кравченко, Кампос, Шабанов, Мартинюк, Калюжний, Безерра, Ковалець, Смирний, Джевані, Філіппов.

«Рух»: Ледвій - Сич, Холод, Дідик, Роман, Підгурський, Федір, Притула, Квасниця, Карабін, Краснопір.

Прогноз Sport.ua
Олександрія
5 жовтня 2024 -
15:30
Рух Львів
Обидві заб'ють - так 2.09 Зробити ставку
Юрій Остроумов Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 04 жовтня 2024, 16:46 21

Відійшов у вічність колишній футболіст та екстренер Анатолій Коньков