Бабич розповів про травмованих футболістів Чорноморця

Переповнений донедавна клубний лазарет «моряків» поступово зменшується

Якщо ще тиждень тому пацієнтів було шестеро, то тепер залишилось троє. Про кожного із підопічних, хто з тих чи інших причин опинився на лікарняному, у коментарі Spоrt.ua розповів головний тренер «моряків» Олександр Бабич:

- Боснійський легіонер Владімір Арсіч вже відновився і приступив до занять у загальній групі, - сказав він. - Зрозуміло, що поки він не готовий грати, однак тренується разом з командою вже п'ятий день.

Артем Присяжнюк, який тривалий час знаходився у лазареті, вже позбувся спеціального «чобота», гіпсу та милиць. Зараз він тренується індивідуально. Бігову роботу поки не виконує, натомість досить продуктивно займається у залі, використовуючи комплекс вправ, спрямованих на розтяжку.

Словенець Йон Шпорн поки що також тренується індивідуально. На цьому тижні він розпочав бігову роботу, тож тепер чекаємо на його швидке повернення до складу. Ми розраховуємо на цього гравця.

З воротам Артуром Рудьком така ж ситуація. Він приступив до занять, увійшовши до загальної групи, однак ми спостерігаємо, наскільки нога дає йому можливість працювати.

Бразилець Жоао Нето поки вимушено нічого не робить, а лише відвідує теоретичні заняття. Його нога знаходиться у «чоботі», а пересувається він за допомогою милиць. Однак незважаючи на неочікувані складнощі, настрій у нього позитивний.

Що стосується Івана Петряка, то він вже займається у загальній групі. Хоча після вірусної хвороби у нього ще є слабкість. Тож перед черговим матчем будемо зважати на його стан, - сказав Бабич.

Сьогодні «Чорноморець» зіграє в Одесі у рамках 9-го туру УПЛ з київською «Оболонню». На даний момент «моряки» знаходяться на 11 місці, маючи сім очок. «Пивовари» посідають 15 рядок у турнірній таблиці з п'ятьма пунктами в активі.

Раніше ми повідомляли, де дивитися онлайн матч чемпіонату України «Чорноморець» - «Оболонь».

Дмитро Вербинський Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 04 жовтня 2024, 12:11 9

Миколенко може пропустити матчі Ліги націй

Коментарі