Експерт назвав гравців Динамо, які могли зіграти краще проти Гоффенгайма

Микола Цимбал – про дії киян у матчі 2-го туру Ліги Європи

Колишній тренер «Миная» і клуба ЮКСА Микола Цимбал поділився експертною думкою щодо матчу 2-го туру Ліги Європи, в якому «Динамо» на виїзді програло «Гоффенгайму» з рахунком 0:2.

«Я чекав на перемогу, яка б додала нам балів у таблицю коефіцієнтів УЄФА. Я розумів, що Гоффенгайм створює чимало моментів, але й забагато дозволяє біля своїх воріт. Очікував, що гра буде інтенсивною. Результат гри залежав від того, хто зуміє реалізувати свої нагоди та краще зіграє саме в завершальній стадії. Побачив, що Гоффенгайм був трохи кращим за Динамо у всіх компонентах.

Караваєв? Від Караваєва я очікував більшого. Така ж ситуація, як і з Дубінчаком: потрібно більше якості у грі попереду, більше загострення. Тим більше, що захисником Караваєв системно грає не від початку кар'єри, а до цього діяв на позиції півзахисника.

Загалом середній лінії не вистачило інтенсиву та швидкісної роботи, як у Гоффенгайма. Німці діяли, як єдиний механізм, а у нас були спалахи. Бражко зіграв непогано, але від такого гравця очікуєш більшого. Тим більше, що надходила інформація про інтерес до нього з Європи», - пояснив Цимбал.

Раніше Олег Федорчук пояснив, чому не варто критикувати «Динамо» за поразку в Лізі Європи.

Юрій Остроумов Джерело: Український футбол
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 03 жовтня 2024, 16:05 0

Бій реванш між боксерами відбудеться 21 грудня 2024 року