Наполі – Комо. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Італії

Поєдинок відбудеться 4 жовтня о 19:30 за Києвом

4 жовтня на «Стадіо Дієго Армандо Марадона» (Сан-Паоло) пройде матч 7-го туру Серії А, в якому «Наполі» зустрінеться з «Комо». Поєдинок розпочнеться о 19:30 за київським часом.

Наполі

Команда змогла стати сенсацією позаминулого сезону, вперше з часів Марадони вигравши скудетто. Здивувала вона й у 2023/2024 - не тим, що втратила позиції - це якраз було очікуваним. Але наскільки різко і глибоко це було, і як мало дали спроби щось виправити, аж до зміни наставників. Тим більше дивно, що до Турина погодився приїхати Антоніо Конте. Він провів певну британізацію - звичайно ж, узяв і сюди Лукаку, а також підписав шотландців Гілмора та Мактомінея. Початок сезону до активу не занести, там була нульова нічия в кубку з Моденою (пройшли таки далі по пенальті), після чого розгромно поступилися Вероні. Але після такого пробуксування на старті партенопеї не змогли виграти лише у Ювентуса - на виїзді закінчили 0:0. Натомість із Монцею оформили солідні 2:0.

❗️ Більше прогнозів у Telegram-каналі Прогнозний БУМ!

Комо

Клуб мав якісь успіхи у досить далекому минулому, але насправді мало що представляв. Але саме цим проектом зацікавилися досить серйозні у фінансовому плані інвестори. Завдяки цьому вийшло минулого сезону пробитися до Серії А. Готуючись грати там, боси озерників зробили низку суперечливих кроків. По-перше, вони остаточно призначили недосвідченого Сеска Фабрегаса повноцінним головним тренером. По-друге, в комплектації надавали перевагу досвідченим виконавцям. Щоправда, один із них, Варан, до ладу не дебютувавши, ухвалив рішення про завершення кар'єри загалом. А решта насилу, по пенальті, пройшли влітку Сампдорію в кубку, і почали чергувати в чемпіонаті нічиї та поразки. І виграли там, де цього мало хто чекав: 2:1 у Бергамо з Аталантою. А потім виграли і перестрілку на своєму полі з Вероною - закінчили 3:2.

Статистика особистих зустрічей

Партенопеї наприкінці минулого століття перемагали у кубку. А ось в інтервалі 2002-2004 острів'яни у форматі Ліги 2 виграли усі чотири зустрічі.

Прогноз

Букмекерські контори вірять у нову перемогу підопічних Конте. Але гості можуть створити проблеми фавориту - поставимо на тотал більше 2,5 голів (коефіцієнт - 1,72).

Прогноз Sport.ua
Наполі
4 жовтня 2024 -
19:30
Комо
Тотал голів більше 2.5 1.72 Зробити ставку
Данііл Агарков Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 03 жовтня 2024, 18:21 0

Хірн не вважає, що у Джошуа проблеми з ударами суперників