Добре для України? У Шахтарі висловилися щодо нового формату Ліги чемпіонів

Замість шести матчів «гірники» гарантовано зіграють вісім поєдинків у найпрестижнішому турнірі

Генеральний директор «Шахтаря» Сергій Палкін висловив свою думку щодо впровадженого у поточному сезоні нового формату проведення основного етапу Ліги чемпіонів УЄФА - турніру, в якому «гірники» вже встигли провести два матчі (нічия та поразка).

«На мій погляд, новий формат Ліги чемпіонів більш цікавий для вболівальників і набагато цікавіший для клубів із фінансової точки зору та кількості матчів. Якщо раніше ми грали у груповому раунді шість матчів, то тепер йдеться про вісім ігор. Як для нас, як представника України, так і для всієї Центральної та Східної Європи, це досить добре і є великим викликом».

«Для вболівальників це також добре, бо ми граємо із різними командами. Якщо раніше ми проводили матчі лише з трьома командами, і це давало певну втому, бо вже розумієш і передбачаєш, які можуть бути результати, стратегія. Але зараз це досить цікаво, адже кожна гра - новий суперник, новий виклик, нова стратегія. Тому на мій погляд, УЄФА запустив дуже і дуже хороший формат, і я вірю, що цей формат матиме успіх у майбутньому», - заявив Палкін у спілкуванні з журналістами CBS Sports.

Також Палкін назвав ім'я бразильського легіонера команди, який у майбутньому стане топ-зіркою.

Олексій Сливченко Джерело: CBS Sports
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 03 жовтня 2024, 15:00 106

Виявляється, фанати «чорно-біло-синіх» мають претензії до віце-чемпіона України…

Коментарі