Палкін назвав бразильця Шахтаря, який стане топ-зіркою

На думку керівника «гірників», на найвищий рівень виступів здатний вийти Кевін

Генеральний директор «Шахтаря» Сергій Палкін у спілкуванні з журналістами CBS Sports розповів, на кого із бразильських легіонерів нинішньої команди варто звернути особливу увагу, а також пояснив європейцям, чому «гірникам» зараз набагато складніше продовжувати ефективну кадрову та трансферну роботу на бразильському трансферному ринку.

«Знаєте, чесно кажучи, усі бразильські хлопці, які зараз грають у нашій команді в Лізі чемпіонів, варті уваги. Це і Егіналду, і Невертон, і Кевін, який наразі травмований, але у будь-якому разі це майбутня топ-зірка, як я вважаю».

«Тому ви знаєте нашу стратегію, нашу філософію. Ми концентруємося на бразильському ринку, намагаємось привезти легіонерів із цієї країни, продовжуючи свою політику. Іноді це важко, особливо в останні два роки. У нас в країні йде війна і сюди важко запрошувати молодих гравців. Знаєте, потрібно витрачати багато часу, щоб переконати батьків гравця, його агентів, щоб той в результаті грав саме за наш клуб. Тому в останні два з половиною роки нам досить складно дотримуватись нашої трансферної політики», - сказав Палкін.

Також Палкін заявив, що незалежно від фактору війни в країні, клуб повинен намагатися зберігати свою філософію, що і дозволить йому бути успішним.

Олексій Сливченко Джерело: CBS Sports
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 04 жовтня 2024, 11:42 3

Микола Цимбал вважає, що хавбеку потрібно додати стабільності

Коментарі