У Британії дали оцінку асисту Мудрика в матчі проти Гента в ЛК

Михайло допоміг відзначитися Ренату Вейга

3 жовтня відбувся матч 1-го туру основного етапу Ліги конференцій 2024/2025 між командами «Челсі» та «Гент», у якому з рахунком 4:2 перемогли лондонці.

У складі «синіх» на 12-й хвилині гри українець Михайло Мудрик відзначився асистом на Ренату Вейга.

Авторитетне британське видання London.Football зробило 5 висновків із гри «пенсіонерів» проти «Гента», відзначивши зокрема дії Мудрика.

«У Михайла Мудрика з'явився ще один шанс заявити про себе Маресці, оскільки хвилин у Прем'єр-лізі для вінгера в сезоні 2024/2025 було вкрай мало і вони були рідкісні. Маючи кілька гравців, які випереджають його в ієрархії, українцю на даний момент потрібно отримувати вигоду з будь-яких хвилин, які йому випадають, оскільки він має намір змінити думку головного тренера.

Відзначившись гольовими передачами проти «Серветта» і «Барроу» в цьому сезоні, молодий гравець додав ще одну до свого реєстру, віддавши пас Вейга, який відкрив рахунок у матчі. Дьюсбері-Холл зіграв велику роль у голі, віддавши чудову передачу Мудрику, який, зі свого боку, підняв м'яч із точністю до дюйма до партнера біля дальньої штанги, щоб той головою переправив м'яч у дальній кут воріт.

Це був чудовий пас від гравця «Челсі». Можливо, він міг би зробити ще одну результативну передачу кілька миттєвостей по тому, перебуваючи у вигідній позиції, але його навіс припав прямо в руки Руфу, коли двоє його партнерів по команді кинулися до штрафного майданчика», - сказано в матеріалі лондонського видання.

Раніше повідомлялося, що в Лондоні оцінили гру Мудрика проти «Гента» в Лізі конференцій.

Юрій Остроумов Джерело: Football London
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 03 жовтня 2024, 21:57 3

Екснападник збірної України висловився про цю ситуацію

Коментарі