Мареска прокоментував гру Челсі та Гента, в якій Мудрик зробив асист

У стартовому матчі Ліги конференцій сині здобули перемогу з рахунком 4:2

Головний тренер «Челсі» Енцо Мареска прокоментував матч 1-го туру Ліги конференцій проти бельгійського «Гента» (4:2) на «Стемфорд Брідж», в якому український форвард Михайло Мудрик зробив асист:

«Ротація? В нас одна команда. Те, що грали сьогодні ввечері, не означає, що вони не зможуть грати у неділю. На даний момент це так, але важливо те, що, змінюючи гравців, можна побачити мету та індивідуальність команди. Найголовніше - щоб ми продовжували так само. У футболі все може змінитись дуже швидко.

Останні три, чотири гри - наша ідентичність видна, і ціль зрозуміла. Звичайно, сто відсотків, ми можемо грати набагато краще. Ми можемо атакувати краще. Сьогодні ми атакували дуже добре, суперники ставили низький блок, і ми намагалися знайти рішення.

В обороні ми дуже добре пресингували. Звичайно, є речі, які ми можемо покращити, наприклад, два пропущені нами голи. Особливо перший гол - ми могли цього уникнути.

Гол Дьюсбері-Холла? Я повністю розумію, як йому зараз важко. Він був основним гравцем у «Лестері». А потім ти переходиш до «Челсі» і стаєш лише одним з гравців. Він боровся. Він був на лаві запасних, не в стартовому складі, не грав із самого початку. Але він повинен розуміти, що причина, через яку він тут - те, що він нам потрібен. Бурхливе святкування було, бо я знаю, що йому це потрібне.

Головний тренер «Гента» Воутер Вранкен прокоментував гру так:

«Я сподіваюся, що у нас з'явиться більше впевненості. Це абсолютно нова команда, що змінилося порівняно з торішнім «Гентом». Цим виступом проти Челсі на Стемфорд Брідж можна пишатися. Справа в деталях, але це футбол. Впевненість у грі у футбол, прояв мужності, гра на просторі, відсутність паніки на м'ячі. Ми грали у футбол тут, і я дійсно пишаюся футболістами».

Микола Степанов Джерело: ФК Челсі
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 03 жовтня 2024, 18:21 0

Хірн не вважає, що у Джошуа проблеми з ударами суперників