Максимов пояснив, в чому Вердер може допомогти Динамо перед Хоффенхаймом

Відомий в минулому футболіст віддає перевагу своїй колишній команді

Ексгравець національної збірної України та «Динамо» Юрій Максимов ексклюзивно для Sport.ua зробив прогноз на сьогоднішній поєдинок групового раунду Ліги Європи з футболу між німецьким «Хоффенхаймом» та київською командою:

«В останньому турі Бундесліги «Хоффенхайм» приймав «Вердер» й вигравав - 3:0, але в підсумку поступився, пропустивши чотири голи поспіль. Так, господарі тривалий час грали в меншості, проте не мали права в рідних стінах так зганьбитися.

Переконаний, що ця болюча невдача позначиться негативно на психологічному стані місцевих футболістів й цим повинні скористатися динамівці. Тим паче, що не тільки з «Вердером», а й в інших поєдинках гра «Хоффенхайма» не справляла цілісного враження.

Що ж до «Динамо», то робота над помилками, допущеними в попередньому поєдинку - з «Лаціо», вже проведена й та дошкульна поразка вже забута.

Сподіваюся, що з поверненням Дениса Попова в обороні киян пануватиме порядок. Ставлю на перемогу «Динамо» - 2:1».

Сьогоднішній поєдинок «Хоффенхайм» - «Динамо» розпочнеться за свистком македонця Александара Ставрєва о 19.45 за Києвом.

Раніше відомий український тренер Віктор Скрипник прокоментував поразку київського «Динамо» від римського «Лаціо» в матчі 1-го туру основного етапу Ліги Європи.

Дмитро Вербинський Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 03 жовтня 2024, 12:00 45

Постаратися здобути перші очки

Коментарі